Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

KARWEI

 

Ga naar de website van KARWEI!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 31021056
Adres
Straat: Storkstraat 2
Postcode, Plaats: 3833 LB, Leusden
Provincie en gemeente: Utrecht, Leusden
Telefoon: 088-0550416
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
KARWEI is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu.
Top producten
Met de firstfloor isobase ondervloer 3 mm 7 m² leg je een prima basis voor je nieuwe vloer. met de ...
€ 23.03
Met de firstfloor isobase ondervloer 3 mm 7 m² leg je een prima basis voor je nieuwe vloer. met de ondervloerplaat kan je comfortabeler wonen doordat de ondervloer warmte isolerend is en contactgeluid reduceert. de ondervloer is goed te gebruiken bij appartementen met onderburen door de geluidsreductie naar de ondergelegen ruimtes van 9 db volgens nederlandse δllin norm en 20 db volgens de eu δlw norm. de plaat, gemaakt van xps, heeft een afmeting van 59x79 cm per plaat (dikte plaat is 3 mm) en er zitten 15 platen in een pak. de ondervloer heeft een warmteweerstand van 0,086 m²/kw. de groene ondervloerplaat heeft een hoge warmte isolatie en is licht van gewicht. de ondervloerplaat is dus in meerdere opzichten een erg aangename ondervloer. voor extra bescherming tegen vocht gebruik dan een extra vochtscherm (ondervloerfolie) en leg deze onder de vloerplaat. daarmee heeft de ondervloerplaat alles wat nodig is om een gedegen basis te vormen.

Met de firstfloor isobase ondervloer 3 mm 7 m² leg je een prima basis voor je nieuwe vloer. met de ondervloerplaat kan je comfortabeler wonen doordat de ondervloer warmte isolerend is en contactgeluid reduceert. de ondervloer is goed te gebruiken bij appartementen met onderburen door de geluidsreductie naar ...De duraline ophangbeugel is gemaakt van aluminium en is uitermate geschikt voor in de berging of garage. je ...
€ 10.18
De duraline ophangbeugel is gemaakt van aluminium en is uitermate geschikt voor in de berging of garage. je kunt er bijvoorbeeld je tuingereedschap aan ophangen of in combinatie met meerdere haken bijvoorbeeld je ladder.

De duraline ophangbeugel is gemaakt van aluminium en is uitermate geschikt voor in de berging of garage. je kunt er bijvoorbeeld je tuingereedschap aan ophangen of in combinatie met meerdere haken bijvoorbeeld je ladder.De garagedeursluiting met veer is gemaakt van staal verzinkt. de dikte van de pen is 12 millimeter. de maat ...
€ 9.99
De garagedeursluiting met veer is gemaakt van staal verzinkt. de dikte van de pen is 12 millimeter. de maat van de montageplaat is 130 x 120 millimeter. de pen schuift 50 millimeter uit.

De garagedeursluiting met veer is gemaakt van staal verzinkt. de dikte van de pen is 12 millimeter. de maat van de montageplaat is 130 x 120 millimeter. de pen schuift 50 millimeter uit.Afplakstrook 60,5x2,8 7919 tc 2 stuks deze afplakstrook 7919 tc grijs van 60,5cm is ideaal om netjes de ...
€ 7.39
Afplakstrook 60,5x2,8 7919 tc 2 stuks deze afplakstrook 7919 tc grijs van 60,5cm is ideaal om netjes de zijkanten van 28mm dikke bladen mee af te werken. per verpakking krijgt u een set van 2 stuks.

Afplakstrook 60,5x2,8 7919 tc 2 stuks deze afplakstrook 7919 tc grijs van 60,5cm is ideaal om netjes de zijkanten van 28mm dikke bladen mee af te werken. per verpakking krijgt u een set van 2 stuks. 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
438
 
 

© 2019 AlleBedrijvenOnline.nl