Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Expresso Fashion BV

 

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel de oprichtster, als ruim 70% van het Expresso team, is vrouw. En wie beter dan vrouwen, weten als geen ander dat mode een vrouw mooier moet maken.

Wij maken onze collecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en zwakke punten geraffineerd te verbloemen. Onze collecties beschikken dan ook over een uitstekende pasvorm in een maatvoering vanaf maat 34 tot en met maat 46, waarbij voor elke maat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit de sleutelwoorden zijn.

Waar het de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid aangaat is Expresso zich zeer bewust van mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat wij bij de Fair Wear Foundation zijn aangesloten. Toch houdt het daarbij niet op, want sinds vijf jaar wordt er kleding van biologische katoen en van andere milieuvriendelijke stoffen geproduceerd. Plastic en papier worden gescheiden en plastic hangers worden gerecycled. Lees meer over onze visie onder Fashion with a soul.

Wij leveren vier collecties per jaar, die uit verschillende thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. De eigentijdse ontwerpen benadrukken je vrouwelijkheid en karakter.

Vanuit het Expresso hoofdkantoor in Amsterdam, wordt door een team van bijna 70 medewerkers vol enthousiasme gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Ierse markt. Expresso beschikt over 20 eigen Expresso Stores en levert aan ca. 900 verkooppunten in binnen- en buitenland.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl