Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Vliegwinkel.nl

 

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op vliegwinkel.nl kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 72.000 hotels in 100 landen en uit het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Bovendien kunt u aanvullende diensten boeken, zoals luchthavenvervoer. vliegwinkel.nl biedt klanten de mogelijkheid zelf reizen samen te stellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren en te betalen.

U zit natuurlijk goed bij vliegwinkel.nl!
Want bij ons:
- betaalt u nooit verborgen toeslagen
- vindt u de laagste boekingskosten en toeslagen
- bent u het goedkoopste uit, zeker met de Laagste Prijs Garantie

Laagste Prijs Garantie op vliegwinkel.nl
Vliegwinkel.nl biedt u vaak zeer exclusieve, lage tarieven aan door de inkoop van grote hoeveelheden vliegtickets. Onze site vergelijkt voor u de tarieven van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en controleert direct of het laagste vliegtarief beschikbaar is. Daarom kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden op uw boeking! Heeft u op vliegwinkel.nl een boeking gemaakt en u komt er dezelfde dag achter dat uw ticket bij een andere online aanbieder toch goedkoper is? Dan betalen wij het prijsverschil graag aan u terug!

Vliegwinkel.nl Vestigingen
Klanten die de voorkeur geven aan een persoonlijk advies kunnen terecht in 5 vestigingen van vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl
Vliegwinkel.nl is een activiteit van Travix, dat deel uitmaakt van BCD Holdings N.V. Dit Nederlandse familiebedrijf is opgericht in 1975 door de heer John Fentener van Vlissingen en is marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit BCD Travel (zakenreizen), Travix (online reizen), Park ’N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie), Airtrade (consolidating), VakantieXperts (toeristische reizen) en Parkmobile International (mobiele parkeer- en verkeersapplicaties). BCD Holdings is actief in meer dan 90 landen met circa 13.000 medewerkers en een totale omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 17,7 miljard.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2019 AlleBedrijvenOnline.nl