Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel TravelBird BV

 

Waarom TravelBird?

Onze site is opgezet uit een persoonlijke irritatie. Het internet staat vol met allerlei vakantie aanbiedingen. Maar welke moet je nu hebben? Wat is de voordeligste? En wat is de leukste? Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met TravelBird. TravelBird heeft elke dag één actie, die het allerscherpste is op het internet. Je kijkt snel of het iets is. Zo ja, dan boek je je vakantie. En als het niet is wat je zoekt, dan kijk je gewoon wat er morgen is. Simpel.

Wie is TravelBird?

TravelBird werkt als intermediair tussen consument en reis aanbieder en creëert samen met de reis aanbieder de aller scherpste reis aanbiedingen. TravelBird heeft elke dag een superaanbieding, waar je steil van achterover slaat! TravelBird levert kwaliteits arrangementen van gerenommeerde hotels en attractieparken voor een super scherpe prijs. Maar je moet er op tijd bij zijn want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur en zo lang de voorraad strekt.

Hoe werkt TravelBird?

Elke dag heeft TravelBird 1 super aanbieding met een beperkte voorraad. De aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. Dan zul je weer tot middernacht moeten wachten tot de volgende spectaculaire aanbieding. Zodra er een nieuwe aanbieding op de website is verschenen of wanneer een arrangement is uitverkocht, dan is het helaas niet meer mogelijk om het arrangement te boeken. Maar misschien heb je geluk en verschijnt er snel een vergelijkbaar arrnagement op de website voor dezelfde spectaculaire prijs! Hou de website daarom elke dag in de gaten, of schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief!

Wat voor arrangementen biedt TravelBird aan?

TravelBird verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird heeft elke dag weer een nieuwe topaanbieding variërend van welness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. En natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs!

Waarom wisselen de aanbiedingen om 00:00?

De aanbiedingen wisselen om 00:00 zodat het voor iedereen duidelijk is: Een nieuwe dag, een nieuwe super aanbieding! En uitverkocht is uitverkocht, dus als je zeker wilt zijn dat je kunt profiteren van de beste aanbiedingen, dan moet je er op tijd bij zijn.

Hoe lang staat een product op de website?

Elke aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar, tenzij het binnen deze 24 uur uitverkocht raakt. Na de 24 uur, of wanneer de aanbieding is uitverkocht, is het product niet meer verkrijgbaar. En alle arrangementen worden verkocht in een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij aangezien de beste aanbiedingen snel uitverkocht kunnen zijn.

Ik heb een reis gemist. Kan ik deze alsnog boeken?

Nee, helaas. Ook als een arrangement niet uitverkocht is geraakt, is de aanbieding na de 24 uur niet meer te boeken. In de lijst met recente vakantie aanbiedingen blijft de aanbieding nog wel te zien zodat iedereen de reviews nog kan lezen en je kan zien wat zoals bij TravelBird wordt aangeboden.

Waar kan ik met mijn opmerkingen, tips of vragen terecht?

Wij vinden jouw mening erg belangrijk en horen graag wat je van TravelBird vindt en hoe we onze website en dienstverlening misschien nog kunnen verbeteren. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail.

Veel reisplezier!

Hartelijke groet,

Redactie TravelBird

 


Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Voeg toe aan TomTom
 • Routeplanner
 • Bookmark
 • Printen
 • Producten bekijken van TravelBird BV Producten bekijken
 • Vestigingen van TravelBird BV Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van TravelBird BV Bedrijfsprofiel bekijken
 • Diensten en producten van TravelBird BV Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van TravelBird BV Aanbiedingen bekijken
 • Persberichten van TravelBird BV Persberichten
 • Vacatures van TravelBird BV Vacatures
 • Youtube commercial van TravelBird BV Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl