Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Praxis

 

Praxis
Praxis is er voor de makers. We zijn allemaal gemaakt om te maken. Bij Praxis helpen we je altijd verder. Met stappenplannen, workshops en advies. Wij zijn er voor de makers!

Hoe bewijzen wij dit?

1.Wij zijn dichtbij onze makers
Wij zijn fysiek, virtueel en mentaal dichtbij, met onze om de hoek, vlakbij jouw winkelcentrum, op de route naar je werk of met één druk op de knop via online mogelijkheden

2.Wij helpen je kiezen uit ons brede DIY assortiment
Wij bieden een assortiment aan met de juiste kwalitatieve (makers) producten. Wij helpen je bij je keuze. In de winkel, telefonisch en online. En mocht je onverhoopt toch de verkeerde keuze maken, dan mag je jouw aankoop altijd ruilen.

3.Wij zijn Co-makers. Wij maken dingen eenvoudiger, inspireren en motiveren
We zijn zelf ook makers en snappen daarom wat het is om een maakproject aan te gaan,  Wij nemen drempels weg door dingen eenvoudig uit te leggen (bijv. via how to’s).  Wij motiveren je een stapje verder te gaan, inspireren, coachen en geven passend advies op jouw ervaringsniveau.

4.Wij blinken uit in services die jou helpen zelf (meer) te gaan maken
Wij excelleren in services die jou in staat stellen om zelf (meer) te gaan maken (bijv. maak workshops, persoonlijk winkeladvies, online Q&A etc). Wij lopen hierin voorop.

5.Wij brengen makers bij elkaar
Via forums, community, fairs, workshops etc. wisselen we kennis uit tussen onze makers en makers onderling. Maar ook met relevante partijen. Van leveranciers tot relevante dienstverleners (bijv. de klussenier) en ontwerpers, experts en influencers.

6.Wij laten je kennis maken met nieuwste technologieën en innovaties op maak gebied
Wij doen veel voorwerk, tests, trials etc. en verkopen alleen die nieuwste snufjes die hun waarde al bewezen hebben.

Bezorging
Praxis bezorgt producten in heel Nederland! Plaats je op een werkdag voor 20.00 uur een bestelling op Praxis.nl? Dan wordt deze bijna altijd nog dezelfde dag door ons winkelpersoneel verwerkt en de eerstvolgende dag door de bezorgdienst bij jou aangeboden. Voor grotere artikelen en pallets geldt op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende dag geleverd. Ook onze leveranciers bezorgen producten bij jou thuis.

MijnPraxis programma
Met een MijnPraxis kaart kun je altijd profiteren van extra voordelen, kortingen en speciale aanbiedingen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan biedt MijnPraxis je extra service op maat.

Wij willen er graag zijn voor onze makers en daarom heb je met MijnPraxis 90 dagen bedenktijd na aankoop. Let wel op dat je aankoop bij een externe leverancier 15 bedenktijd hebt. Maak een account op praxis.nl en ontvang direct 5 euro shoptegoed bij Praxis.

De voordelen:

  • Extra voordeel op verhuur van een kluscontainer
  • Maar liefst 90 dagen bedenktijd op al je aankopen
  • 1 jaar extra garantie op al je aankopen
  • Online klusinstructies
  • 5 euro shoptegoed

Airmiles sparen
Bij Praxis spaar je mee in het grootste loyalty programma in Nederland: Airmiles. Ook bij online aankopen spaar je miles.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2019 AlleBedrijvenOnline.nl