Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Duursport BV

 

Wie is Duursport.nl?

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we u continu de laagste prijs garantie geven. Product elders in Nederland of België goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Duursport.nl voor wie?

Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

Duursport en de volksgezondheid

Duursport ziet er op toe alleen producten op de markt te brengen die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Daarnaast behoudt iedereen een eigen verantwoordelijkheid voor het op de juiste manier gebruiken van het product volgens de gebruiksaanwijzing.

In het kader van de volksgezondheid raadt Duursport de gebruiker het volgende aan:

- Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
- Overschrijd de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.
- Stel gerust uw vraag aan onze klantenservice als u ergens twijfels over hebt.
- Raadpleeg eerst uw behandelend arts voor u start met het gebruik van een voedingssupplement of sportvoeding.
- als u medische aandoeningen heeft.
- en/of onder behandeling van een arts staat.
- en/of geneesmiddelen gebruikt.
- Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
- Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Warenwet

Duursport.nl verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. Duursport.nl conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Huismerk

Duursport.nl is exclusief verdeler voor de benelux van het Duursport merk Amacx. Alle producten van het merk Amacx worden gefabriceerd onder HACCP en GMP standaards. Deze standaards gelden voor de productie van voedingssupplementen binnen Europa en waarborgen de kwaliteit van de producten. Alle grondstoffen worden bij binnenkomst uitvoerig gekeurd voordat we ze vrijgeven voor productie. De productie valt strikt onder toezicht van apothekers.

Doordat het Amacx label alleen wordt verdeeld via internet en direct aan de consument, is er geen bemoeienis van dure promotiemiddelen en de kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen we met onze klanten waardoor u een lagere prijs betaald, voor de hoogste kwaliteit.

Assortiment

Naast producten van het huismerk Amacx biedt Duursport.nl ook populaire producten van andere merken aan. Wij werken in principe alleen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit al lang geleden hebben bewezen. Voordat wij de producten plaatsen in onze shop hebben wij ze uiteraard eerst uitvoerig getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.

Elke dag de laagste prijs!

Waarom zou je bij Duursport.nl meer betalen? Wij hanteren simpel weg de regel ELKE DAG DE LAAGSTE PRIJS.

Dagelijks controleren wij de marktprijzen en passen deze aan, mocht je ondanks toch nog ergens een product voor minder tegen komen, dan zullen wij onze prijs direct voor je aanpassen. Zo hoef je nooit meer te shoppen en heb je altijd de beste prijs voor je product. Duursport.nl is en blijft de goedkoopste!

Spelregels

- Het product dient geheel vergelijkbaar te zijn, dus merk, product en inhoud dienen overeen te komen
- Het product dient direct leverbaar te zijn bij de concurrentie
- Het product dient te worden geleverd met gelijke leveringsvoorwaarden
- Vermeld waar u dit product bent tegengekomen en voor welke prijs
- Achteraf / na bestelling kan geen aanspraak worden gemaakt op deze regeling

De vergelijking geldt niet voor

- Webwinkels gevestigd buiten NL en BE
- Webwinkels zonder vermelding van KvK en/of BTW nummer

Trainingsgroepen en verenigingen!

Bent u lid van een trainingsgroep of een verenigingen? Vraag naar onze speciale groepen-/verenigingsactie! Deze actie onderscheidt zich in vrijblijvend gebruik kunnen maken van een professionele presentatie over sportvoeding en het toepassen daarvan tot extra kortingen op de toch al scherpe staffel kortingen in onze shop.

Bent u lid en wilt u graag uw mogelijkheden weten? Neem gerust contact op, telefonisch of per mail, voor een aanbod op maat.

 


Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Voeg toe aan TomTom
 • Routeplanner
 • Bookmark
 • Printen
 • Producten bekijken van Duursport BV Producten bekijken
 • Vestigingen van Duursport BV Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van Duursport BV Bedrijfsprofiel bekijken
 • Diensten en producten van Duursport BV Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van Duursport BV Aanbiedingen bekijken
 • Persberichten van Duursport BV Persberichten
 • Vacatures van Duursport BV Vacatures
 • Youtube commercial van Duursport BV Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl