Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Neckermann Reizen

 

Neckermann Reizen Nederland is op 1 november 1970 opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De eerste jaren werden vakantiereizen direct aan de consument verkocht vanuit eigen Neckermann reisbureaus. Tegenwoordig maakt Neckermann deel uit van Thomas Cook Nederland B.V..

Het aanbod aan vakanties van Neckermann bestaat uit vliegvakanties naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autovakanties in zowel zomer als winter. Neckermann is marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste jaren de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minutes".

Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.

Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland B.V. (KvK 33127166) waar ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit toe behoren.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl