Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Rebel Travel BV

 

Rebel Travel Specials voor groepen!
Speciale vakanties op groot formaat! Gezelschappen welkom! Rebel Travel heeft een zeer ruime ervaring en uitstekende contacten in heel Europa. Een scala aan hotels in alle categoriën, deskundige plaatselijke gidsen, Keurmerk Busbedrijven, nationale en internationale rederijen en luchtvaartmaatschappijen. Rebel Travel Specials is gespecialiseerd in het samenstellen en verzorgen van vakanties op maat. Niet alleen voor bedrijven en verenigingen maar zeker ook voor privé gezelschappen.

Rebel Travel Reis-Informatie!
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto, logeren in prima hotels, zelf excursies maken, met veel interessante, plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!

Rebel Travel Kwaliteitsformule!
Elk vakantiegebied en elk hotel in deze vakantiebrochure zijn door onze inkopers en kwaliteitscontroleurs persoonlijk bezocht. Elke vakantie van Rebel Travel is persoonlijk door onze inkopers tot in de puntjes voorbereid en duidelijk beschreven.

Rebel Travel Route Master
Bij de in deze brochure beschreven rondreizen ontvangt u voor vertrek gedetailleerde reisroutes, interessante tips voor excursies, duidelijke aanwijzingen voor de te volgen routes en veel achtergrondinformatie. Dat is de Rebel Travel Route Master!

Rebel Travel Keuze
De meeste Rebel Travel autovakanties zijn op basis van logies- en ontbijt verzorging in de hotels. Zo kunt u uw vakantiedagen naar eigen inzicht indelen, niet gebonden aan lunch of dinertijden. Wilt u liever aan het eind van de dag in het vakantiehotel dineren, let u dan op de speciale en extra voordelige halfpension aanbieding!

Rebel Travel à la Carte!
Uniek bij Rebel Travel! Alle in deze gids vermelde hotels kunnen afzonderlijk of in combinatie door u worden gereserveerd bij Rebel Travel. Met een een minimum van 3 of 4 overnachtingen per hotel-reservering. Ofwel, u kunt gaan en staan waar u wilt. U wilt uw vakantie verlengen? Dat kan! U wilt een dagje of wat langer in een van de hotels? Dat kan! U wilt uw vakantie combineren met een ander Rebel Travel arrangement? Dat kan! Stel uw vakantie zelf samen! In dat geval ontvangt u een speciale routebeschrijving naar het hotel van uw keuze. Kortom, praktisch alles kan! Even overleg tijdens de reservering en uw Rebel Travel-vakantie komt in de bus!

Rebel Travel Logica
Bepaal zelf wanneer uw vakantie begint. Bij Rebel Travel reserveert u de door u gewenste aankomstdatum in het (eerste) hotel! Dat lijkt logisch en dat is het ook. U bepaalt zelf wanneer u van huis vertrekt, wel rekening houdend met de reistijd naar het hotel.

Rebel Travel Communicatielijnen!
Heeft u nog vragen of speciale wensen? Gewoon bellen, faxen, e-mailen of bezoek onze website voor on-line reserveren! Dat zijn de communicatielijnen van Rebel Travel! Reserveren doet u eenvoudig van huis uit, rechtstreeks bij Rebel Travel. Pak de telefoon, kies 0900-3303303 en leg uw plaatsen vast. Binnen enkele dagen ontvangt u de bevestiging thuis. De complete reisdocumenten, inclusief de Rebel Travel Route Master of reisroute liggen 8 dagen voor vertrek bij u op de deurmat! Automatisch!

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Rebel Travel is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen,als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 


Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Voeg toe aan TomTom
 • Routeplanner
 • Bookmark
 • Printen
 • Producten bekijken van Rebel Travel BV Producten bekijken
 • Vestigingen van Rebel Travel BV Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van Rebel Travel BV Bedrijfsprofiel bekijken
 • Diensten en producten van Rebel Travel BV Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van Rebel Travel BV Aanbiedingen
 • Persberichten van Rebel Travel BV Persberichten
 • Vacatures van Rebel Travel BV Vacatures
 • Youtube commercial van Rebel Travel BV Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl