Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Shoeby Fashion

 

Verrassend en trendy

Shoeby is één van de snelst groeiende fashion retailketens in Nederland. Met reden. Niet alleen zijn de collecties van onze merken verrassend eigentijds en trendy, ze zijn ook aantrekkelijk geprijsd. En dat maakt Shoeby tot één van de leukste fashion stores in Nederland. Voor dames, heren en kids.

Eigen identiteit

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit. Dat is Shoeby. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. Je vindt voor dames en heren trendsettende eigen merken als Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic bij ons. Voor kids hebben we de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld. Opererend in het middensegment is Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk. Want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij. Goed bereikbaar. En altijd in de buurt van supermarkten en verswinkels voor de dagelijkse boodschappen… waar je over het algemeen nog gratis kunt parkeren.

Klanten van Shoeby

De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn uitnodigend. Klanten voelen zich dan ook thuis in onze winkels en bij onze medewerkers. Die vanuit hun gevoel en passie voor mode onze klanten passend, volgens de laatste trends, kleden. Met opvallende displays en eigentijdse materialen, kleuren wij onze winkels iedere keer weer verrassend anders.

Het één op één contact met onze klanten is voor ons van essentieel belang. Niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten. Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 700.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties of extra aantrekkelijke aanbiedingen.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl