Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel TUI Nederland NV

 

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche en onderdeel van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group.

More than a smile

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze ‘spirit’ is niet voor niets more than a smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I vormen samen de smile.

Vakanties voor iedereen

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen.

TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Holland International is dé bestemmingsspecialist van TUI Nederland, waarbij reizen uitsluitend verkocht worden via ANVR reisbureaus. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza en Wedding Unlimited organiseren complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. Christelijke vakantiegangers kunnen met gelijkgestemden op reis via ons merk Goed Idee Reizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.
 
Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de franchisereisbureaus van Holland International Reisbureaus. Tot slot is Tec4Jets verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUIfly-vloot.

TUI Benelux

TUI Nederland vormt samen met TUI België het cluster TUI Benelux. Beide landen bedienen hun eigen source market maar werken op veel vlakken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte. TUI Benelux zal in 2015 verder vorm krijgen.

Duurzaam toerisme

TUI Nederland is koploper in duurzaam toerisme in de Nederlandse reisbranche. Wij richten ons op vakanties met respect voor mens, dier en natuur. Bovendien geven wij zelf het goede voorbeeld.
 
TUI Nederland heeft sinds 1998 een beleid op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijke verantwoord ondernemen. Het beleid bestaat uit de pijlers Verankering, Bestemmingen, CO2-voetafdruk, Klanten en Collega’s. We hebben hierdoor het grootste duurzame vakantieaanbod met honderden accommodaties met een duurzaamheidslabel en een luchtvaartmaatschappij met een lagere CO2-uitstoot per passagierskilometer dan lijndienst- en low cost maatschappijen. Ook hebben we in Enschede een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland en ondersteunen we actief projecten gericht op de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl