Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Porton

 

Porton Smart Access

PORTON
Porton is een Nederlandse Private Cloud voor opslag en backups van bestanden zoals foto's, video's en documenten.

Unieke samenwerking
Porton is de enige zelfstandige cloudstorage aanbieder van Europa die partner is van Synology. Porton gebruikers hebben toegang tot een professioneel Synology NAS systeem, met een ruime selectie apps en software, voor een vaste lage prijs per maand.

Synology NAS
Synology is marktleider op het gebied van persoonlijke netwerk opslagsystemen (NAS). Ieder NAS systeem is ingericht voor het maken van backups of synchronisatie van bestanden. Daarbij biedt het oplossingen voor het maken van notities, afspelen van muziek, bekijken van foto’s en video’s, NAS backups enz.

Nederlandse Private Cloud
In tegenstelling tot de meeste aanbieders van Cloudstorage zorgt Porton dat bestanden op beveiligde servers in Nederland staan opgeslagen. Doordat servers van Porton in Nederland staan vallen ze onder de Nederlandse wet. Het respecteren van privacy is opgenomen in de Nederlandse Grondwet (Artikel 10). Deze wet houdt o.a. in dat je niet zomaar bespioneerd of afgeluisterd mag worden, en dat er zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omgegaan moet worden.

Twee soorten abonnementen
Porton heeft haar abonnementenaanbod ingericht op Basic- en Smart gebruikers. Waarvan Basic access het meest basis abonnement betreft. Ieder abonnement kenmerkt zich als volgt:

Basic Access is geschikt voor gebruikers die backups willen maken van PC, laptop, NAS of Mac. Waarbij toegang mogelijk is via FTP en WebDAV, en maximaal 5 apparaten tegelijk geback-upt kunnen worden.

Smart Access is geschikt voor gebruikers die het maximale uit de Private Cloud willen halen. Naast backups en toegang via FTP en WebDAV is synchronisatie mogelijk van ieder apparaat. Er is toegang tot twee slimme browserprogramma’s die notie- en bestandsbeheer mogelijk maken. Daarbij zijn drie smartphone en tablet apps beschikbaar voor synchronisatie van bestanden, bestandsbeheer en maken van notities.

Geld terug garantie
Porton Private Cloudstorage doet er alles aan om haar gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor wanneer het abonnement toch niet past is er een geld terug garantie beschikbaar. Gebruikers kunnen binnen 30 dagen, na de eerste betaling, het abonnementsgeld terugvragen.

Porton Basic Access

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl