Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Crocs Europe BV

 

De beste manier om te zien waar we heen gaan is door te kijken waar we vandaan komen

Het begon allemaal toen drie in Boulder, Calorado, wonende oprichters besloten een innovatief type schoen te ontwikkelen en op de markt te brengen, genaamd Crocs.

In eerste instantie waren Crocs bedoeld als een boot- en buitenschoen vanwege de anti-slip en fijn aan je voet zittende eigenschappen. In 2003 was Crocs een fenomeen geworden dat wereldwijd geaccepteerd werd als een schoen die je overal kan dragen voor comfort en als mode item.

Van 2003 tot 2004 focusde Crocs zich op het in controle houden van de opmerkelijk snelle groei. We hebben de productlijn uitgebreid, opslagruimten en transportmethoden voor snelle fabricage en levering opgezet, een senior management team aangenomen en Foam Creations geworven.

Op het moment is Crocs over de gehele wereld en op internet te verkrijgen, terwijl we op alle gebieden in grote mate blijven uitbreiden.

Ondanks het snelle succes staan we nog steeds achter de kernwaarden van Crocs Footwear. We leggen ons toe op het maken van een lichtgewicht, comfortabele, anti-slip, modieuze en functionele schoen, die snel geproduceerd kan worden en een betaalbare prijs heeft. Bedankt voor jullie support en we kijken er naar uit om jullie in de komende jaren met nieuwe Crocs designs te kunnen verrassen.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl