Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Kluizen.nl

 

Ga naar de website van Kluizen.nl!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 24175171
Adres
Straat: Zernikestraat 12
Postcode, Plaats: 2991 XS, Barendrecht
Provincie en gemeente: Zuid Holland, Barendrecht
Telefoon: 0180-555200
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Kluizen.nl verkoopt veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten.
Top producten
De privekluis populair 2 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig ...
€ 310.00
De privekluis populair 2 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig sluitsysteem. gecertificeerd securitylevel 2 (en 14450 s2) en een brandwerendheid van 30 minuten voor papier (din 4102). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels (en 1300).

De privekluis populair 2 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig sluitsysteem. gecertificeerd securitylevel 2 (en 14450 s2) en een brandwerendheid van 30 minuten voor papier (din 4102). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels (en 1300).Enkelwandige licht inbraakwerende prive kluis. zeer geschikt om in te bouwen in een kast of kelder ...
€ 112.00
Enkelwandige licht inbraakwerende prive kluis. zeer geschikt om in te bouwen in een kast of kelder (materialen meegeleverd). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels). voorbereid voor wandverankering.

Enkelwandige licht inbraakwerende prive kluis. zeer geschikt om in te bouwen in een kast of kelder (materialen meegeleverd). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels). voorbereid voor wandverankering.Enkelwandige inbraakwerende wapenkast voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels). ...
€ 285.00
Enkelwandige inbraakwerende wapenkast voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels). voldoet aan de eisen van de wapenwet. uitgerust met afsluitbaar binnenvak t.b.v. opslag munitie (inclusief 2 sleutels). de wapenkluis tallin 5 is getest en gecertificeerd securitylevel 1 volgens en14450 s1. geschikt voor 5 geweren. kleur: antraciet (ral 7016). voorbereid voor wand en vloerverankering en inclusief gratis verankeringsmateriaal (2 ankers).

Enkelwandige inbraakwerende wapenkast voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels). voldoet aan de eisen van de wapenwet. uitgerust met afsluitbaar binnenvak t.b.v. opslag munitie (inclusief 2 sleutels). de wapenkluis tallin 5 is getest en gecertificeerd securitylevel 1 volgens en14450 s1. ...De privekluis populair 1 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig ...
€ 236.00
De privekluis populair 1 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig sluitsysteem. gecertificeerd securitylevel 2 (en 14450 s2) en een brandwerendheid van 30 minuten voor papier (din 4102). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels (en 1300).

De privekluis populair 1 is een dubbelwandige brand en inbraakwerende thuiskluis voorzien van een 3 zijdig sluitsysteem. gecertificeerd securitylevel 2 (en 14450 s2) en een brandwerendheid van 30 minuten voor papier (din 4102). voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels (en 1300). 

Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Voeg toe aan TomTom
 • Routeplanner
 • Bookmark
 • Printen
 • Bekijk op de kaart
 • Producten bekijken van Kluizen.nl Producten bekijken
 • Vestigingen van Kluizen.nl Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van Kluizen.nl Bedrijfsprofiel
 • Diensten en producten van Kluizen.nl Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van Kluizen.nl Aanbiedingen bekijken
 • Persberichten van Kluizen.nl Persberichten
 • Vacatures van Kluizen.nl Vacatures
 • Youtube commercial van Kluizen.nl Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
5
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl