Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Vakantiepark Dierenbos

 

Ga naar de website van Vakantiepark Dierenbos!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 16087393
Adres
Straat: Vinkeloord 1
Postcode, Plaats: 5382 JX, Vinkel
Provincie en gemeente: Noord Brabant, Maasdonk
Telefoon: 0900-0200
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Vakantiepark Dierenbos brengt met themabungalows en de leukste bosdieren ongekende vakantiepret naar Brabant.
Top producten
€ 282.00
Verblijf in de luxe lodgetent pauw en geniet van het comfort van een compleet ingericht, ultraluxe glamping verblijf met veranda die geschikt is voor het hele gezin. de verblijven liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten. in de luxe lodgetent pauw heb je de beschikking over een televisie, verwarming en stromend warm en koud water, badkamer met douche, wasbak en toilet. in het woongedeelte staat onder meer een heerlijke sofa.

Verblijf in de luxe lodgetent pauw en geniet van het comfort van een compleet ingericht, ultraluxe glamping verblijf met veranda die geschikt is voor het hele gezin. de verblijven liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten. in de luxe lodgetent pauw heb je de ...
€ 1963.00
De villa alpaca ligt in een rustige bosrijke omgeving. op het overdekte terras met loungehoek kun je heerlijke genieten van de omgeving. deze boerderij heeft een sfeervolle uitstraling en is van alle luxe voorzien. zo vind je er een compleet ingerichte keuken, gashaard en een infraroodsauna.

De villa alpaca ligt in een rustige bosrijke omgeving. op het overdekte terras met loungehoek kun je heerlijke genieten van de omgeving. deze boerderij heeft een sfeervolle uitstraling en is van alle luxe voorzien. zo vind je er een compleet ingerichte keuken, gashaard en een infraroodsauna.
€ 281.00
Een luxe kampeerplaats op vakantiepark dierenbos heeft een oppervlakte van 115 m² en beschikt over een 16 ampère (3680 w) stroompunt, aansluiting op cai (televisie) en een eigen watertappunt. je kunt hier gezellig kamperen, maar ook luxe ervaren. deze luxe kampeerplaatsen liggen in een bosrijke omgeving. daarnaast vind je alle parkfaciliteiten, waaronder het overdekte en verwarmde binnenzwembad, op loopafstand.

Een luxe kampeerplaats op vakantiepark dierenbos heeft een oppervlakte van 115 m² en beschikt over een 16 ampère (3680 w) stroompunt, aansluiting op cai (televisie) en een eigen watertappunt. je kunt hier gezellig kamperen, maar ook luxe ervaren. deze luxe kampeerplaatsen liggen in een bosrijke omgeving. ...
€ 5610.00
Aan de rand van vakantiepark dierenbos ligt een sfeervolle 12 persoons boerderij. deze brabantse boerderij is gebouwd in anton pieck stijl en heeft een riante en compleet afgesloten tuin met terras en hottub. de sfeervolle luxe inrichting biedt een perfecte ambiance voor een gezellige groeps of familievakantie.

Aan de rand van vakantiepark dierenbos ligt een sfeervolle 12 persoons boerderij. deze brabantse boerderij is gebouwd in anton pieck stijl en heeft een riante en compleet afgesloten tuin met terras en hottub. de sfeervolle luxe inrichting biedt een perfecte ambiance voor een gezellige groeps of ...
 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
32
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl