Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Vakantiepark Dierenbos

 

Ga naar de website van Vakantiepark Dierenbos!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 16087393
Adres
Straat: Vinkeloord 1
Postcode, Plaats: 5382 JX, Vinkel
Provincie en gemeente: Noord Brabant, Maasdonk
Telefoon: 0900-0200
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Vakantiepark Dierenbos brengt met themabungalows en de leukste bosdieren ongekende vakantiepret naar Brabant.
Top producten
€ 3107.00
De bungalow das is een ruime 8 persoons geschakelde bungalow. zowel in het exterieur als het interieur vind je het thema das terug. de bungalow heeft aangrenzend een separate studio met een aparte entree, van waaruit jeéén slaap en badkamer kunt bereiken. deze studio is alleen vanaf buiten te bereiken.

De bungalow das is een ruime 8 persoons geschakelde bungalow. zowel in het exterieur als het interieur vind je het thema das terug. de bungalow heeft aangrenzend een separate studio met een aparte entree, van waaruit jeéén slaap en badkamer kunt bereiken. deze studio is alleen vanaf buiten te bereiken....
€ 2247.00
De chalet eekhoorn is een compleet ingerichte chalet voor vier volwassenen enéén kind (3 t/m 12 jaar). de chalet is van alle gemakken voorzien en is de ideale accommodatie voor een sfeervolle gezinsvakantie in brabant.

De chalet eekhoorn is een compleet ingerichte chalet voor vier volwassenen enéén kind (3 t/m 12 jaar). de chalet is van alle gemakken voorzien en is de ideale accommodatie voor een sfeervolle gezinsvakantie in brabant.
€ 800.00
Kamer vlinder ligt in een rustige bosrijke omgeving en op loopafstand van alle parkfaciliteiten. deze compacte kamer is geschikt voor twee personen en is volledig gethematiseerd. zowel in het interieur als het exterieur vind je het thema vlinder terug. dit geeft de kamer een sfeervolle uitstraling en maakt het de ideale plek om er even lekker met z?n tweeën tussenuit te gaan.

Kamer vlinder ligt in een rustige bosrijke omgeving en op loopafstand van alle parkfaciliteiten. deze compacte kamer is geschikt voor twee personen en is volledig gethematiseerd. zowel in het interieur als het exterieur vind je het thema vlinder terug. dit geeft de kamer een sfeervolle uitstraling en maakt ...
€ 3222.00
Verblijf in de luxe lodgetent pauw en geniet van het comfort van een compleet ingericht, ultraluxe glamping verblijf met veranda die geschikt is voor het hele gezin. de verblijven liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten. in de luxe lodgetent pauw heb je de beschikking over een televisie, verwarming en stromend warm en koud water, badkamer met douche, wasbak en toilet. in het woongedeelte staat onder meer een heerlijke sofa.

Verblijf in de luxe lodgetent pauw en geniet van het comfort van een compleet ingericht, ultraluxe glamping verblijf met veranda die geschikt is voor het hele gezin. de verblijven liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten. in de luxe lodgetent pauw heb je de ...
 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
32
 
 

© 2018 AlleBedrijvenOnline.nl