Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Praxis

 

Ga naar de website van Praxis!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 33152545
Adres
Straat: Herikerbergweg 336
Postcode, Plaats: 1101 CT, Amsterdam
Provincie en gemeente: Noord Holland, Amsterdam
Telefoon: 085-0028020
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets creƫert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.
Top producten
Kom tot rust in de schaduw met de venice pergola van central park. met een afmeting van 3 x 4 meter houd ...
€ 4499.00
Kom tot rust in de schaduw met de venice pergola van central park. met een afmeting van 3 x 4 meter houd niets je meer tegen om de heerlijk buiten te relaxen. deze overkapping is een duurzame en stylische keuze voor je tuin. de combinatie van grijs en hout maakt het tijdloos en laag in onderhoud. uitgevoerd in tijdloos grijs is deze pergola onmisbaar bij festiviteiten.

Kom tot rust in de schaduw met de venice pergola van central park. met een afmeting van 3 x 4 meter houd niets je meer tegen om de heerlijk buiten te relaxen. deze overkapping is een duurzame en stylische keuze voor je tuin. de combinatie van grijs en hout maakt het tijdloos en laag in onderhoud. uitgevoerd ...De luchtkoeler ac100 18b van sencys verkoelt een ruimte effectiever dan een ventilator. hij koelt de ...
€ 89.99
De luchtkoeler ac100 18b van sencys verkoelt een ruimte effectiever dan een ventilator. hij koelt de omgevingslucht door het water te verdampen van de watertank, die een inhoud heeft van 4,8 liter. een luchtkoeler werkt het best bij warme, droge omstandigheden. deze luchtkoeler beschikt over 3 verschillende koelingsstanden en een draaifunctie.

De luchtkoeler ac100 18b van sencys verkoelt een ruimte effectiever dan een ventilator. hij koelt de omgevingslucht door het water te verdampen van de watertank, die een inhoud heeft van 4,8 liter. een luchtkoeler werkt het best bij warme, droge omstandigheden. deze luchtkoeler beschikt over 3 verschillende ...Met de stijlvolle zeepdispenser inca van allibert is jouw favoriete zeep altijd binnen handbereik. het gouden ...
€ 9.99
Met de stijlvolle zeepdispenser inca van allibert is jouw favoriete zeep altijd binnen handbereik. het gouden zeeppompje is gemaakt van porselein en heeft een eenvoudig te vullen reservoir. bekijk ook alle andere badkameraccessoires uit de inca serie om de set compleet te maken in dezelfde stijl.

Met de stijlvolle zeepdispenser inca van allibert is jouw favoriete zeep altijd binnen handbereik. het gouden zeeppompje is gemaakt van porselein en heeft een eenvoudig te vullen reservoir. bekijk ook alle andere badkameraccessoires uit de inca serie om de set compleet te maken in dezelfde stijl.Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. ...
€ 139.00
Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. de luchtkoeler kan horizontaal geroteerd worden tot 90 graden.

Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. de luchtkoeler kan horizontaal geroteerd worden tot 90 graden. 

Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Download vCard
 • Routeplanner
 • Printen
 • Bekijk op de kaart
 • Producten bekijken van Praxis Producten bekijken
 • Vestigingen van Praxis Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van Praxis Bedrijfsprofiel
 • Diensten en producten van Praxis Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van Praxis Aanbiedingen bekijken
 • Persberichten van Praxis Persberichten
 • Vacatures van Praxis Vacatures
 • Youtube commercial van Praxis Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
20
 
 

© 2020 AlleBedrijvenOnline.nl