Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Praxis

 

Ga naar de website van Praxis!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 33152545
Adres
Straat: Herikerbergweg 336
Postcode, Plaats: 1101 CT, Amsterdam
Provincie en gemeente: Noord Holland, Amsterdam
Telefoon: 085-0028020
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.
Top producten
Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. ...
€ 118.15
Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. de luchtkoeler kan horizontaal geroteerd worden tot 90 graden.

Deze stijlvolle luchtkoeler van sencys is voorzien van een timer, afstandbediening en drie snelheidsstanden. de luchtkoeler kan horizontaal geroteerd worden tot 90 graden.De express soldeerbout ‘pro tempo’ is een professioneel 55 watt verhittingsgereedschap die staat u toe om te ...
€ 40.79
De express soldeerbout ‘pro tempo’ is een professioneel 55 watt verhittingsgereedschap die staat u toe om te solderen. zijn metalen punt verhint het soldeertin totdat het vloeibaar wordt, zodat kan het gelast met het bout worden. deze is geschikt voor intensief gebruik.

De express soldeerbout ‘pro tempo’ is een professioneel 55 watt verhittingsgereedschap die staat u toe om te solderen. zijn metalen punt verhint het soldeertin totdat het vloeibaar wordt, zodat kan het gelast met het bout worden. deze is geschikt voor intensief gebruik.Deze kweekbakken zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en geschikt voor het opkweken van plantjes. ...
€ 5.94
Deze kweekbakken zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en geschikt voor het opkweken van plantjes. afmetingen zijn 35 x 23,5cm en de bakken zijn verpakt per 5 stuks.

Deze kweekbakken zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en geschikt voor het opkweken van plantjes. afmetingen zijn 35 x 23,5cm en de bakken zijn verpakt per 5 stuks.De sencys tuleda serie is een klassieke serie schakelmateriaal. het is gemaakt van duurzame materialen en ...
€ 12.74
De sencys tuleda serie is een klassieke serie schakelmateriaal. het is gemaakt van duurzame materialen en daarom voorzien van de volgende keurmerken: rohs, kema keur. het tuleda programma bied je een compleet assortiment om je lampen en elektra te schakelen en aan te sluiten.

De sencys tuleda serie is een klassieke serie schakelmateriaal. het is gemaakt van duurzame materialen en daarom voorzien van de volgende keurmerken: rohs, kema keur. het tuleda programma bied je een compleet assortiment om je lampen en elektra te schakelen en aan te sluiten. 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
57
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl