Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Praxis

 

Ga naar de website van Praxis!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 33152545
Adres
Straat: Herikerbergweg 336
Postcode, Plaats: 1101 CT, Amsterdam
Provincie en gemeente: Noord Holland, Amsterdam
Telefoon: 085-0028020
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.
Top producten
Opzoek naar een olieradiator met een hoog vermogen? verwarm langdurig je ruimte met de olieradiator van ...
€ 94.99
Opzoek naar een olieradiator met een hoog vermogen? verwarm langdurig je ruimte met de olieradiator van sencys. de xe 7s beschikt over 1500 w en 3 standen. de kachel kan gemakkelijk in elke ruimte gebruikt worden en is dankzij zijn wielen makkelijk verplaatsbaar. over het algemeen hebben oliekachels wat langer nodig om warm te worden. dankzij de timer op de radiator hoef je je daar niet druk om te maken en is de radiator warm op elk gewenst moment. dankzij het controlelampje kan je altijd zien of de kachel aan staat. de radiator beschikt verder over een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, wel zo veilig!

Opzoek naar een olieradiator met een hoog vermogen? verwarm langdurig je ruimte met de olieradiator van sencys. de xe 7s beschikt over 1500 w en 3 standen. de kachel kan gemakkelijk in elke ruimte gebruikt worden en is dankzij zijn wielen makkelijk verplaatsbaar. over het algemeen hebben oliekachels wat ...De sencys trekschakelaar tuleda crème is een schakelaar die bediend kan worden met een koord. geschikt voor ...
€ 16.39
De sencys trekschakelaar tuleda crème is een schakelaar die bediend kan worden met een koord. geschikt voor plekken waar de schakelaar hoog geplaatst dient te worden, zoals de badkamer.de sencys tuleda serie is een klassieke serie schakelmateriaal. het is gemaakt van duurzame materialen en daarom voorzien van de volgende keurmerken: rohs, kema keur. het tuleda programma bied je een compleet assortiment om je lampen en elektra te schakelen en aan te sluiten.

De sencys trekschakelaar tuleda crème is een schakelaar die bediend kan worden met een koord. geschikt voor plekken waar de schakelaar hoog geplaatst dient te worden, zoals de badkamer.de sencys tuleda serie is een klassieke serie schakelmateriaal. het is gemaakt van duurzame materialen en daarom voorzien ...Dit tussenstuk voor een externe overloop is uitrekbaar. het rooster is uitgevoerd in verchroomd abs en heeft ...
€ 9.99
Dit tussenstuk voor een externe overloop is uitrekbaar. het rooster is uitgevoerd in verchroomd abs en heeft een diameter van 30 mm. het tussenstuk is van wit polypropyleen. de overloopbuis is uit te rekken van 180 tot 310 mm. geschikt voor een wastafel met een dikte van 0 tot 12 mm.

Dit tussenstuk voor een externe overloop is uitrekbaar. het rooster is uitgevoerd in verchroomd abs en heeft een diameter van 30 mm. het tussenstuk is van wit polypropyleen. de overloopbuis is uit te rekken van 180 tot 310 mm. geschikt voor een wastafel met een dikte van 0 tot 12 mm.Deze gaskachel van sencys is geschikt om verschillende binnenruimtes op te warmen. de gaskachel beschikt over ...
€ 139.00
Deze gaskachel van sencys is geschikt om verschillende binnenruimtes op te warmen. de gaskachel beschikt over 4 verschillende warmtestanden om zo de ideale kamertemperatuur te bereiken. bovendien is de gaskachel makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.

Deze gaskachel van sencys is geschikt om verschillende binnenruimtes op te warmen. de gaskachel beschikt over 4 verschillende warmtestanden om zo de ideale kamertemperatuur te bereiken. bovendien is de gaskachel makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
152
 
 

© 2023 AlleBedrijvenOnline.nl