Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Villavakantiepark IJsselhof

 

VILLAVAKANTIEPARK IJsselhof
Villavakantiepark IJsselhof ligt in Noord-Holland aan het IJsselmeer in een natuurlijke rustige en waterrijke omgeving. Consumenten die op zoek zijn naar de combinatie rust én genoeg vermaak voor de kinderen, zijn op dit gezellige vakantiepark in Andijk hoogstwaarschijnlijk perfect op hun plek.

IJsselhof is een luxe betaalbaar vakantiepark, met als sterke punten; de mogelijkheden om te vissen bij de villa's zelf, het weldadige warme binnenzwembad de "Öase". En de goed onderhouden villas, met als topper de Wellness villas met sauna, stoomcabine, bubbelbad en zonnebank.

Het binnenzwembad de "Öase" van IJsselhof heeft een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatiebad, met bubbelbank en stroomversnelling/jetstream en een kleuter/peuter bad.
“De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar zwemliefhebbers kunnen gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk.

Ook is er een prachtige ponyranch waar je kunt ponyrijden. Er zijn fietsen te huur of je kunt naar het nabijgelegen strand gaan. Er is een indoorspeelplaats en buiten zijn vele kinderspeelvoorzieningen. De populaire wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving, worden geroemd. Andere favorieten zijn, bezoeken aan de historische stadjes Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en de karakteristieke dorpjes in de omgeving.

 


Uitgebreide informatie

 
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl