Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Chalet.nl BV

 

Chalet.nl is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. De organisatie is in 1999 als een eenmanszaak opgestart en uitgegroeid tot een volwaardige reisorganisatie met een team van elf mensen. Wij zijn gevestigd in Woerden. Chalet.nl is lid van het SGR.

Specialisme is het sleutelwoord

Chalet.nl kiest voor specialisme. Wintersportliefhebbers kunnen bij ons terecht voor een wintersportvakantie in een chalet of luxe appartement in één van de Alpenlanden, desgewenst inclusief skipassen, skimateriaal, catering en andere opties. Ons verkoopteam beschikt over een uitgebreide kennis van de diverse bestemmingen. Dit geldt ook voor de accommodaties. Wij streven er altijd naar om de accommodaties persoonlijk te bezoeken.

Hoge servicekwaliteit
De kwaliteit van de service staat hoog in het vaandel bij Chalet.nl. Indien je de wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een aantal passende accommodaties op maat voor je uitzoeken. Is accommodatie al volgeboekt? Dan bieden wij de mogelijke alternatieven. Heb je vervolgens nog wijzigingen of extra informatie nodig dan verzorgen wij dit kosteloos, tot tenminste 6 weken voor vertrek.

 

 


Uitgebreide informatie

 
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl