Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Fred de la Bretoniere

 

FRED DE LA BRETONIERE
Fred de la Bretoniere is een van origine Nederlands merk met sterke internationale focus. Met een eigen design team besteden we veel aandacht aan design en ambacht. Daarom werken we alleen met de beste producenten in Europese landen als Portugal, Italië, Spanje en zelfs Nederland. Wij creëren ons eigen pad: 'kijk goed naar onze luxe, leren producten en je zult zien dat we anders zijn'.

Fred de la Bretoniere gelooft in de kracht van iconische designs en de integriteit van de productie die daarbij komt kijken. Als je de schoenen en tassen draagt zal je de vakmanschap en kwaliteit merken. Op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies. De producten worden comfortabeler en krijgen meer karakter met elke stap die je zet.

Fred de la Bretoniere is samen met het merk Shabbies Amsterdam onderdeel van de Bretoniere Group, en opgericht door ontwerper Fred de la Bretoniere bijna 50 jaar geleden. Fred de la Bretoniere is inmiddels een grote designer naam binnen Nederland en vooral bekend om de ‘everyday essentials’. De collectie is ‘casual elegance’ waar gewerkt wordt met de mooiste leersoorten. Iconische designs, comfort en kwaliteit zijn belangrijke merkbeloftes. ‘Make the ordinary, extra-ordinary’.

De voordelen voor de consument:
- Gratis verzending vanaf €50,00
- Kosteloos retourneren en ruilen
- Op werkdagen voor 17 uur besteld, morgen in huis.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl