Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Praxis

 

Praxis
Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.

In onze e-shop verkopen we ruim 40.000 producten en dit aantal groeit iedere dag. Praxis is expert op het gebied van vloeren en laminaat.

Praxis is er voor de makers. We zijn allemaal gemaakt om te maken. Bij Praxis helpen we je altijd verder. Met stappenplannen, workshops en advies. Wij zijn er voor de makers!

Wij zijn fysiek, virtueel en mentaal dichtbij, met onze om de hoek, vlakbij jouw winkelcentrum, op de route naar je werk of met één druk op de knop via online mogelijkheden.

Wij bieden een assortiment aan met de juiste kwalitatieve (makers) producten. Wij helpen je bij je keuze. In de winkel, telefonisch en online. En mocht je onverhoopt toch de verkeerde keuze maken, dan mag je jouw aankoop altijd ruilen.

We zijn zelf ook makers en snappen daarom wat het is om een maakproject aan te gaan,  Wij nemen drempels weg door dingen eenvoudig uit te leggen (bijv. via how to’s).  Wij motiveren je een stapje verder te gaan, inspireren, coachen en geven passend advies op jouw ervaringsniveau.

Wij excelleren in services die jou in staat stellen om zelf (meer) te gaan maken (bijv. maak workshops, persoonlijk winkeladvies, online Q&A etc).

Via forums, community, fairs, workshops etc. wisselen we kennis uit tussen onze makers en makers onderling. Maar ook met relevante partijen. Van leveranciers tot relevante dienstverleners (bijv. de klussenier) en ontwerpers, experts en influencers.

Wij doen veel voorwerk, tests, trials etc. en verkopen alleen die nieuwste snufjes die hun waarde al bewezen hebben.

Praxis bezorgt producten in heel Nederland! Plaats je op een werkdag voor 20.00 uur een bestelling op Praxis.nl? Dan wordt deze bijna altijd nog dezelfde dag door ons winkelpersoneel verwerkt en de eerstvolgende dag door de bezorgdienst bij jou aangeboden. Voor grotere artikelen en pallets geldt op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende dag geleverd. Ook onze leveranciers bezorgen producten bij jou thuis.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl