Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten BALR. BV

 

BALR.
BALR. is in 2013 opgericht door profvoetballers en internetondernemers. Samen gingen ze op een missie om voetbal en mode samen te smelten tot één luxe lifestyle-merk.

Een team van jonge ontwerpers, gevestigd in Nederland, combineert visie, ambitie, kwaliteit en luxe in uniek ontworpen producten. BALR. werkt met een mooi concept om high-end mode-geïnspireerde items te maken voor een prêt-à-porter fashion prijskaartje. BALR. biedt een gevarieerd assortiment producten, van kleding en hoofd- en schoeisel tot reisaccessoires en koffers.

BALR. staat voor een geweldige levensstijl buiten het veld. We kleden je aan naar je ambities. Als je BALR. je voelt je meteen geslaagd. het is een levensstijl die je kiest: je legt de lat hoog en neemt geen nee als antwoord. het gaat over volharden waar anderen het opgeven. het is het leven van een BALR.

Teamgeest voedt de energie voor onze ontwerpen en de collecties zijn geïnspireerd door de voortdurende eisen van de sport aan het fysieke lichaam en de vastberadenheid voor perfectie. Met kwaliteit boven kwantiteit, brengen we het beste van voetbalcultuur gemengd met high-end mode.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl