Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Scapino BV

 

SCAPINO
Scapino.nl is de online schoenenwinkel van Scapino, de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Behalve eigen merken als Blue Box, Dutchy, Mountain Peak en Pediforma voert Scapino een uitgebreid assortiment topmerken als Ecco, Puma, Nike, Adidas, Skechers en Hush Puppies. Voor kinderen heeft Scapino een groot assortiment kinderschoenen die voorzien zijn van het keurmerk van orthopedisch chirurg Dr. Visser.

Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf opgericht in 1974. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus. We bieden praktische regenlaarzen aan, maar ook trendy laarsjes; comfortabele basic T-shirt maar ook fashionable hardloop-topjes. Natuurlijk denken we ook aan de nodige onderhoudsmiddelen voor lang schoenplezier.

Onze klanten vinden onze artikelen in de filialen en 24 uur per dag op scapino.nl. Ons doel is dé on- en offline speler in de markt te worden waar de klant altijd direct – op ieder moment en op iedere plek – zijn slag kan slaan. De klant staat bij ons natuurlijk voor 100% centraal. Of dat nu in een filiaal is of aan de telefoon bij de klantenservice. Persoonlijke aandacht geven is onze tweede natuur. Iedere shopbeleving moet een positieve zijn, of dat nu in het filiaal of online is.

Alle klantvoordelen op een rij:
- Uitgebreide collectie schoenen, mode- , sport- en vrijetijdsartikelen voor het hele gezin
- Bestellingen in de webshop kunnen geruild worden in een van de 165 winkels
- Voor 21 uur besteld, morgen in huis
- Eerst passen, na 14 dagen betalen (Afterpay) 
- Verzending in Nederland en België voor slechts € 2,-
- 30 dagen retourtermijn.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl