Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Hetadreswebshop.nl

 

Hetadreswebshop.nl

Wij, Het Adres zijn al meer dan 30 jaren gespecialiseerd in alles wat u maar aan bijvoorbeeld meubels en interieur wenst. Wij hebben een winkel van 1500m² in Oss waar u altijd welkom bent. De koffie staat klaar!

Op deze online winkel verkopen wij behoorlijk wat verschillende producten, maar in onze winkel vind u ook nog eens een groot aantal meubelen . Wij hebben in onze 30 jaren een grote hoeveelheid kwaliteits leveranciers opgebouwd en samen daarmee kunnen wij u een groot aantal producten leveren die met passie en liefde voor het vak zijn ontworpen en gemaakt.
Onze uitgebreide klantenkring, die wij in al die jaren opbouwden, bewijst dat wij zowel qua prijs, kwaliteit, service, garantie en het nakomen van afspraken, een goede reputatie hebben verworven.

Verlichting
Wij bieden u een uitgebreide collectie verlichting. Van modern tot klassiek en van speels tot romantisch. De lampen uit onze collectie zijn van mooie degelijke materialen vervaardigd en veel van onze lampen worden gefabriceerd in Nederland.

Woonaccessoires
Wij hebben in onze winkel van 1500² het hele interieur aangekleed met woonaccessoires en schilderijen van onder andere Riverdale en haans Lifestyle.

Maatwerk
Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in meubelen en maatwerk meubelen. Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft aan een interieur kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van meubelen en aankleding. Wij hebben daarom ook onze eigen werkplaats om voor u meubelen op maat te maken geheel naar u eigen wensen.

U heeft een meubel gezien maar het is niet helemaal naar uw zin? Laat u informeren door ons en laat een meubel geheel naar uw wensen maken door ons. Wij maken uw meubel geheel op maat en ieder gewenste kleur. Wij hebben natuurlijk ook standaard meubels.
U komt met u ideeën naar onze showroom en wij zullen voor u dan een schets maken van uw meubelstuk zodat we precies kunnen zien of het is wat u zocht.

De tafels die wij u bieden kenmerken zich door de toepassing van de beste materialen en een ruime keuze aan maten en afwerkingen, waardoor het in ieder interieur de plek wordt waar verhalen worden geboren! Wij bieden u standaard tafel maar ook een tafel geheel naar uw smaak en wensen.

Bank en Zitmeubelen
In onze showroom hebben wij een groot aantal banken, hoekbanken, fauteuils, en de daarbij behorende accessoires. Omdat ieder interieur en persoon om een eigen stijl en kleur kombinatie vraagt hebben wij verschillende soorten bekleding. U kunt bij ons kiezen uit  veel verschillende soorten leer en stof in diverse kleuren.

Wij weten als geen ander dat het moeilijk kan zijn om u huis in te richten. Daarom geven wij u graag advies indien nodig aan huis, uiteraard kosteloos.

Door vakmanschap te combineren met een goede kwaliteit materialen, wordt vertrouwde Hollandse kwaliteit geleverd tegen goede prijzen. De zitmeubelen van Het Adres staan voor een goede prijs, kwaliteit en service.

Hetadreswebshop.nl

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2023 AlleBedrijvenOnline.nl