Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel 123test BV

 

De site 123test
123test biedt een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van Nederlandstalige tests. Dagelijks bezoeken zo'n 8000 mensen www.123test.nl of een van de aanverwante sites. Tests worden aangeboden op het gebied van carrière, persoonlijkheid, iq en studie. De tests variëren van serieuze en professionele tests tot tests meer voor het plezier. Waarde van de testuitslag wordt aangegeven met
kubusjes. Voor uitgebreidere informatie over het doen van tests op internet klik hier.

Gratis
Op 123test kan je je helemaal uitleven op testgebied. Zonder kosten en verplichtingen. Bijna alle tests op 123test zijn gratis. En je hoeft er ook geen persoonlijke adresgegevens voor achter te laten. Ook in de toekomst zal dat zo blijven. Voor die mensen die een uitgebreide test willen maken, voor bijvoorbeeld een assessment of loopbaanbegeleiding, zijn er ook serieuze, professionele tests. Voor deze tests wordt soms een vergoeding gevraagd. Dat staat vooraf altijd aangegeven.

Privacy
123test wil en zal het vertrouwen van zijn bezoekers niet beschamen. 123test werkt niet mee met derden om je surfgedrag op 123test te koppelen aan persoonlijke gegevens. SPAM en andere commerciële toepassingen als spyware zijn bij 123test taboe. Voor het verzenden van de nieuwsbrief of de uitslag van een professionele test hebben we een email adres nodig. Dit adres dien je zelf op te geven (en kun je weer afmelden) en zal niet voor andere dan de daarvoor bestemde doeleinden gebruikt worden. Je privacy is bij 123test dus gewaarborgd. 123test kan echter geen garantie geven voor het privacy-beleid van sites waarnaar gelinkt en/ of doorverwezen wordt via advertenties.

Onafhankelijk
Tests zijn eigendom van 123test. 123test is gebaat bij het zo breed en objectief mogelijk aanbieden van persoonlijkheidstests. Alleen dan zal 123test dé aanbieder van Nederlandstalige tests kunnen zijn en blijven. 123test waardeert tests op basis van objectieve regels. 123test is onafhankelijk en wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. Inkomsten worden gegenereerd door advertenties, professionele betaalde tests en testverhuur aan bedrijven.

De mensen van 123test
123test is in eigendom van twee oprichters dr Edwin van Thiel en drs. Sylvain Engelen. Edwin is gepromoveerd psycholoog en programmeur. Hij werkte hij als ontwikkelaar van professionele tests bij Swets Test Publishers (tegenwoordig Harcourt Test Publishers) en als docent op de universiteit van Nijmegen. Sylvain heeft bij Research & Marketing B.V. onderzoek gedaan naar werknemerstevredenheid en heeft veel ervaring met vragenlijstonderzoek. Op de universiteit van Nijmegen heeft hij onderzoek gedaan naar en gepubliceerd over kenmerken van excellent management.
Uitgebreide en professionele tests worden soms aangeboden in samenwerking met andere psychologen of testontwikkelaars. Deze tests zijn altijd wetenschappelijk verantwoord. Bij de desbetreffende tests kun je daarover meer informatie vinden.

123test werkt verder regelmatig samen met webdesigners, technici, onderzoekers van universiteiten of onderzoeksbureaus, stagiaires en meerdere zakelijke partners.

 


Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Routeplanner
 • Printen
 • Producten bekijken van 123test BV Producten bekijken
 • Vestigingen van 123test BV Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van 123test BV Bedrijfsprofiel bekijken
 • Diensten en producten van 123test BV Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van 123test BV Aanbiedingen bekijken
 • Persberichten van 123test BV Persberichten
 • Vacatures van 123test BV Vacatures
 • Youtube commercial van 123test BV Youtube commercial
 
 

© 2020 AlleBedrijvenOnline.nl