Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Vacanceselect Europe BV

 

De bestemmingen bevinden zich in de vijftien populaire vakantielanden: Frankrijk, Italië, Spanje, België, Kroatië, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, Hongarije, Slovenië, Zweden, Portugal en Nederland. Bij Vacanceselect heeft u de keuze uit alle denkbare soorten accommodaties: van compleet ingerichte bungalowtent tot luxe villa. De bestemmingen worden zorgvuldig door onze eigen inkopers geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Daarnaast– en dat maakt Vacanceselect uniek – hebben wij onze eigen kampeerformules: Selectcamp en Camp2Relax.

Lekker kamperen met het hele gezin
Vacanceselect heeft een uitgebreid aanbod van familiecampings in de populairste vakantielanden van Europa. Op al deze campings kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Denk hierbij aan een compleet ingerichte bungalowtent of lodgetent, een comfortabele stacaravan of een luxe cottage.

Een eigen huis of villa
Vacanceselect heeft een breed aanbod van luxe vakantiehuizen door heel Europa. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht, veelal met zwembad en zoveel mogelijk gebouwd in de stijl van het land waar het vakantiehuis zich bevindt. Voor wie nog meer luxe wil tijdens de vakantie, biedt Vacanceselect een grote hoeveelheid villa’s met zwembad in verschillende prijscategorieën. De villa’s zijn volledig ingericht en bevinden zich op zeer uiteenlopende locaties, van direct aan het strand tot midden in de natuur of in de bergen.

Gemak op een vakantiepark
Een (korte) vakantie op een vakantiepark wordt steeds populairder en daarom blijft het aanbod vakantieparken in heel Europa groeien bij Vacanceselect. Een verblijf op een vakantiepark biedt vele gemakken, faciliteiten en een mooie omgeving.

Selectcamp
Vacanceselect is de exclusieve aanbieder van luxe Selectcamp kampeervakanties in de landen Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië en Nederland. Het aanbod bestaat uit ongeveer 2.000 compleet ingerichte bungalowtenten, Lodgetenten met eigen sanitair en luxe cottagecaravans. De kampeeraccommodaties worden door Selectcamp ontworpen en zijn volledig in overeenstemming met de wensen van Europese klanten. Daarnaast is er op elke Selectcamp camping eigen personeel aanwezig.

Camp2Relax
Camp2Relax is een unieke kampeerformule voor familiecampings van goede kwaliteit. De sfeervolle Camp2Relax familiecampings vindt u in bekende, maar ook in minder bekende gebieden. De campings zijn geselecteerd op de mooie ligging, de rust, de ruimte, de natuur en een sfeervolle ambiance. De luxe stacaravans en comfortabele bungalow- en lodgetenten zijn naar eigen ontwerp en volgens Nederlandse standaarden. Met Camp2Relax bent u altijd aan het juiste adres, met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl