Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Bever Zwerfsport BV

 

De geschiedenis van Bever begon 35 jaar geleden toen Fred van Olphen, in een kano op de rivier de Yukon, het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Dit initiatief was min of meer uit nood geboren want Fred van Olphen kon moeilijk de juiste uitrusting vinden om zijn hobby (amateur ornitholoog) te kunnen uitoefenen. Hij opende in 1977, in het centrum van Den Haag, een klein winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam ‘Bever Zwerfsport’. De winkel bleek een schot in de roos want in korte tijd werd Bever Zwerfsport een trefpunt voor liefhebbers van outdoor-activiteiten die in deze winkel de expertise en de uitrusting vonden die zij zochten.

Met regelmaat werden nieuwe winkels geopend met een zo groot mogelijk spreiding door het land om maar zoveel mogelijk Beverklanten te bereiken. Toen dat eenmaal bereikt was werd de aanwas wat meer lokaal en zien we nu meerdere winkels in dezelfde provincie. Absoluut hoogtepunt was de opening van de grootste Beverwinkel in 2002 met een voor Europa unieke Bever Icewall, een berghelling om schoenen te proberen, een windtunnel, en een douchecabine om kleding te testen. In 2001 werd de eerste Womens’ Outdoor World winkel geopend in Eindhoven. Nederlands eerste outdoor winkel voor vrouwen. Bedacht door Bever en verder uitgebouwd met nog een winkel te Amsterdam. Aan ideeën ontbrak het niet want in 2003 werd de Snowdome winkel geopend in Den Haag. Een echte wintersportwinkel waar alles voor de sneeuw te koop was! In 2004 werd met de opening van een The North Face Store een van de eerste brandstores van Nederland geopend.

Vijfendertig jaar na de opening van de eerste winkel is Bever Zwerfsport, tegenwoordig Bever, een groeiende onderneming met ruim 35 winkels en een actieve webshop.
 Eigenlijk is de formule van het eerste uur nauwelijks veranderd. Nog steeds vormt de deskundigheid van het personeel, in combinatie met de kwaliteit van het assortiment, de basis. Bever is een winkel waar u kunt rondkijken in de wereld van de buitensport. Onder het genot van een kop koffie kunt u kennis maken met de allernieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Nieuwe technische snufjes ontdekken maar ook ervaringen uitwisselen kan hier volop, want al onze medewerkers zijn enthousiaste buitensporters. Zij kunnen, vanuit hun eigen ervaring, deskundig advies geven en ervoor zorgen dat de klant het juiste artikel aanschaft, ongeacht welke buitensportactiviteit hij of zij onderneemt.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl