Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Conrad Electronic Benelux BV

 

Traditie en ontwikkeling
Conrad is als familiebedrijf in 1923 opgericht te Berlijn, en is sinds 1946 gevestigd in Hirschau, Duitsland. Stapsgewijs ontwikkelde dit kleinschalige postorderbedrijf voor elektronicacomponenten zich tot één van de grootste multichannel-leveranciers van elektronica en technische artikelen voor heel Europa.

Krachtenbundeling – drie verkoopkanalen, één succesformule
We bieden al onze producten uitsluitend aan via het internet. Het grote voordeel hiervan is, dat onze klanten op elk gewenst moment hun technische inkopen kunnen doen. Met vele miljoenen bezoekers per maand is onze website www.conrad.nl dé one stop shop voor de Nederlandse liefhebber van elektronica en techniek. Onze zuiderburen in België kunnen terecht op www.conrad.be, terwijl alle zakelijke klanten op business.conrad.nl hun producten kunnen vinden.

Conrad.nl is meerdere malen bekroond, o.a. voor de wijze waarop wij omgaan met feedback en reviews van klanten. Daarnaast ontvingen we meerdere malen een Thuiswinkel Award, o.a. in 2011 de Publieksprijs voor Beste Webshop op het gebied van Consumentenelektronica.

Uniek assortiment
Ons assortiment omvat op dit moment meer dan 400.000 artikelen en wordt continu verder uitgebreid. Conrad levert een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan merkproducten, van de kleinste SMD-componenten tot aan complete pc's van de bekende fabrikanten. Van meettechniek en domotica tot aan moderne communicatietechnologie, modelbouw en modelspoorbaanartikelen. Maar ook onze hoogwaardige eigen merken maken een vast deel uit van ons assortiment, zoals Voltcraft, Toolcraft, C-Control, Reely, Conrad Energy en vele anderen.

Wereldwijde levering vanuit de Oberpfalz in Beieren
Het logistiek centrum van Conrad in Wernberg-Köblitz is één van de modernste sorteer- en distributiecentra voor postorderdoeleinden in Europa. Gemiddeld worden er dagelijks 50.000 pakketten verstuurd naar meer dan 150 landen, per jaar gaat het om 10 miljoen zendingen. Als internationaal opererende bedrijfsgroep beschikt Conrad in veel Europese landen over eigen vestigingen en vertegenwoordigers.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2020 AlleBedrijvenOnline.nl