Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel NHA Nationale Handels Academie

 

Alles over NHA

70 jaar ervaring in afstandsonderwijs
De NHA is één van de grootste scholen voor thuis-cursussen van de Benelux. In de afgelopen 70 jaar volgden naar schatting meer dan 1.750.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Erkend door de minister van onderwijs
De NHA is erkend door de minister van onderwijs, cultuur en wetenschappen op grond van de WEO en de WEB voorzover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt. Je bent hierdoor verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.

Altijd je eigen studietempo
Een opleiding van de NHA (Nationale Handelsacademie) is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je persoonlijke leraar past zich volledig aan jouw tempo aan. Per post of e-mail kun je hem altijd raadplegen. Samen werken jullie naar het officieel erkende diploma toe.

Goed te combineren met een baan
Alle opleidingen zijn perfect te combineren met een baan en met een hobby. Slechts enkele uurtjes studie per week brengen je carrière al snel in een stroomversnelling.

Hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst de NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is. Het is echt niet moeilijk en je zult zien dat jij het ook kunt.

Studiebegeleiding per post of e-mail
Na inschrijving krijg je de schriftelijke lesstof via de post toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kun je, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is je steun en toeverlaat en zal je altijd optimaal begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring.

Je mag tot 5 jaar lang huiswerk insturen
Bij de NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren. Dus niet één keer je studietijd verlengen, maar keihard 5 jaar lang recht op de begeleiding van je eigen leraar. Mocht je bijvoorbeeld een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor je studie, dan is dat geen probleem. Je pakt de studie gewoon weer op waar je gebleven was.

Starten kan iedere dag van het jaar
Je kunt met iedere opleiding starten wanneer je wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo, vwo en mbo opleidingen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

De laagste lesgelden van Nederland
Wij garanderen je de laagste lesgelden van Nederland: Indien je binnen 1 maand na inschrijving bij een andere erkende schriftelijk onderwijsinstelling een lager lesgeld-tarief ziet voor een cursus of opleiding waarvan studiemethode en -faciliteiten, lesomvang en -inhoud hetzelfde zijn, krijg je van ons het geconstateerde prijsverschil DUBBEL terugbetaald.

Waarom de NHA zoveel voordeliger is dan andere opleiders
Doelstelling van de NHA is: onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken! Het belang van onze cursisten staat bij ons altijd voorop. Daarom bieden wij onze opleidingen aanzienlijk voordeliger aan dan andere opleiders. Resultaat: hoge kwaliteit tegen lage lesgelden.

Onze complete lesstof sluit aan op de eindtermen die gelden voor de examens. Al onze docenten beschikken over de officiële onderwijsbevoegdheid en zijn specialisten binnen hun vakgebied. Tevens kun je gebruik maken van de modernste onderwijsfaciliteiten via het NHA studentenplaza.

Kwaliteits-garantie!
Onafhankelijk onderzoek onder studenten van de NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over onze cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.
Bron: Newcom Research & Consultancy, verbonden aan de universiteit van Twente.

ISO 9001: Een ijzersterke kwaliteitsgarantie.
Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.
Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

Complete studiepakketten
Je hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan. Alles wat bij de cursus of opleiding hoort, krijg je automatisch thuisgezonden door de NHA (tenzij anders aangegeven). Ook de fraaie opbergmappen voor lessen, eventuele boeken en cd's zijn bij het lesgeld inbegrepen. En alles blijft jouw eigendom!

NHA Studentenplaza: Contact met medestudenten
Alle NHA-studenten kunnen via ons studentenplaza direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus of opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Proefexamens
Om goed voorbereid op het examen te komen hebben we in de meeste cursussen en opleidingen proefexamens verwerkt. Je kunt hiermee toetsen of je klaar bent voor het afleggen van het examen.

Examen-garantie!
Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door de NHA gratis opgeleid voor het volgende examen. Je mag opnieuw je huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

Officieel erkende diploma's
De NHA leidt op voor de officieel erkende diploma's. Hierdoor ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma, wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond.
Ook onze vmbo, havo, vwo en mbo-studies leiden op voor de officieel erkende diploma's. Deze diploma's zijn gelijk aan de diploma's die je haalt via het reguliere dagonderwijs.

Niet geslaagd, lesgeld terug! - uniek in Nederland!
Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding gestart na 1 juni 2004. Heb je al je huiswerk maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één examen twee keer zonder te slagen opgeweest? In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. Je dient wel de hele cursus/opleiding afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Belastingvoordeel en vergoedingen
Studiekosten kun je in veel gevallen fiscaal aftrekken. Denk hierbij aan kosten als lesgeld, examengeld, afschrijving van een computer, enzovoort. Wanneer de studie erop gericht is om je positie te verbeteren, dan kun je studiekosten meestal aftrekken (na aftrek van een bepaald drempelbedrag). Volg je een studie om je kennis op niveau te houden, dan kun je de kosten opvoeren als aftrekbare beroepskosten.
Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van studiekosten. Informeer hiervoor bij de sociale dienst in jouw gemeente. Wanneer je een WW of WAO-uitkering ontvangt, kun je ook in aanmerking komen voor een vergoeding van studiekosten. Informeer hiervoor bij het UWV of het CWI.

Betaalt je werkgever mee?
Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij de studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die je volgt. Je ontplooit jezelf en gaat talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris. Wanneer je werkgever de studiekosten voor je betaalt, kan hij hierop een ongekend belastingvoordeel halen.

Waarom kiezen voor de NHA?
De NHA bestaat al 70 jaar en leidt op voor dezelfde officieel ERKENDE diploma’s als andere opleiders. Onafhankelijk onderzoek door Universiteit Twentes Newcom heeft onlangs uitgewezen dat onze studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van onze opleidingen, de service en de begeleiding. En dankzij onze hoge slagingspercentages kunnen wij als enige in Nederland een niet geslaagd, lesgeld terug garantie geven. Dit durft geen enkele andere onderwijsinstelling. Je studeert bij de NHA dus met hetzelfde diploma als eindresultaat, voor veel lager lesgeld!

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2020 AlleBedrijvenOnline.nl