Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Waardijk Schoenen BV

 

De schoenen die Waardijk.nl verkoopt moeten het geld waard zijn. Als Waardijk niet voor de volle 100% achter de kwaliteit van het product kan staan, koopt Waardijk deze schoenen niet in. Het grootste deel van de collectie wordt in Europa geproduceerd en schoenen maken is handwerk, dus mensenwerk.

Waardijk is een bedrijf met historie én toekomst. De geschiedenis van het familiebedrijf in schoenen neemt een aanvang als de gehandicapte “bedovergrootvader” Jan Waardijk in 1847 op 18-jarige leeftijd na zes jaar studie aan het doofstommeninstituut in Groningen zijn diploma krijgt.

Nu, 170 jaar later staat achter, achter, achterkleinzoon Bert Waardijk aan het roer van Waardijk Schoenen. Met prachtige winkels in het stadshart van Alkmaar en de dorpskern van Heemstede, blijft Waardijk Schoenen een Noord-Hollands bedrijf met hartwerkende mensen die staan voor service en kwaliteit. Géén grote keten, met nummers in plaats van klanten, maar in iedere winkel een Waardijk op de werkvloer en een prachtig team van medewerkers met passie voor passende schoenen.

Ter gelegenheid van de viering van het 150 jarig jubileum, behaagde het Koningin Beatrix om Waardijk schoenen B.V. het recht toe te kennen om met ingang van die datum het Koninklijk Wapen met de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren en sindsdien siert het hofleverancierbord de gevel van de winkelpui in Alkmaar en Heemstede.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl