Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Carsub BV

 

CARSUB
Carsub is het enige merkonafhankelijke auto-abonnement dat op de markt verkrijgbaar is en ook nog eens per maand opzegbaar direct bij de eerste maand. Ongekende vrijheid dus!

Het straatbeeld verandert als het gaat om mobiliteit. Overal om je heen zie je deelscooters om maar een voorbeeld te noemen. Zo verandert ook het Automotive landschap.

Steeds meer mensen vinden het eigenaarschap van een auto minder belangrijk en kiezen daardoor voor een alternatief. In het verleden was private lease dan de meest voor de hand liggende oplossing maar dat was vóór het auto-abonnement tijdperk.

Sinds 2022 zijn auto-abonnementen het nieuwe private lease en dit is je kans om daarvan te profiteren. Auto-abonnementen zijn voor zowel particulieren als ZZP’ers en MKB bedrijven zéér interessant.

Particulieren
Voor particulieren is het interessant omdat je niet vastzit aan een langdurig contract, zoals dat bij private lease wel het geval is.

Private lease heeft enorme invloed op een hypotheekaanvraag in negatieve zin. Je kan minder hypotheek krijgen met een private leaseauto. Met een auto-abonnement van Carsub is dit geen issue.

Je kunt iedere maand van auto wisselen. Wat dat betreft is het net Netflix maar dan voor auto’s. Je betaalt een bedrag per maand en kunt steeds iets anders kiezen.

Bedrijven
Er zijn duizenden bedrijven in Nederland die op projectbasis werken. Vaak zijn dit tijdelijke projecten op afstand. In zulke gevallen is het tijdelijk hebben van vervoer wel makkelijk. Neem een auto-abonnement en je bent geholpen.

Maar bijvoorbeeld ook grotere bedrijven die een nieuwe werknemer in dienst krijgen. Direct een leasecontract aangaan of een auto kopen voor een werknemer waarvan je niet zeker weet of hij/zij lang blijft is een groot risico. Een auto-abonnement is in zo’n geval het ideale tussenstation.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2023 AlleBedrijvenOnline.nl