Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Nederlandse Expert Groep BV

 

De kracht van Expert
De Nederlandse Expert Groep is een sterke commerciële organisatie. De zelfstandigheid van de ondernemers is één van de beste wapens in de huidige concurrentiestrijd. Waarbij voortdurend bewezen wordt dat een goed georganiseerde samenwerking vruchten afwerpt. De winkelformule draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.

Een duidelijke formule
Het onderscheid van de Expertwinkel in de markt van elektronische artikelen is een duidelijk en herkenbaar beeld van betrouwbaarheid en deskundigheid op het gebied van prijs, assortimentskeuze, garantie en service.

Ook internationaal sterk
Expert is op dit moment in vijftien Europese landen, VS, Canada, Australië vertegenwoordigd. De Expertorganisatie is dus volledig in staat om in te spelen op een Europa zonder grenzen. Voor de consument betekent dit dat zij in vrijwel alle Europese landen kan profiteren van de service, garantie en het vakmanschap van de Expert ondernemer, ongeacht in welk land zij haar aankopen heeft gedaan. Voor de ondernemers van Expert betekent dit een partnership met internationale contacten en de vele bijbehorende mogelijkheden.

Expert opnieuw meest klantvriendelijke Home-elektronicawinkel
Expert is door Marketrespons opnieuw uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Home-Elektronica van 2009. Dus ook onderzoek wijst uit: van experts kun je meer verwachten.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl