Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Bushcraftshop.nl

 

BUSHCRAFTshop.nl
Bushcraftshop is dé webwinkel voor bushcraft, survival & outdoor!

Wij bieden een uniek assortiment producten aan iedereen die geniet van natuurbeleving. Mensen als bushcrafters, survivallaars, wandelaars, jagers, natuurfotografen, vogelaars, cross country sporters, hikers, onderzoekers, (hobby)biologen etc.

Zo bedienen we een breed publiek, zowel professionals als consumenten!

Bushcraft is een vorm van natuurbeleving waarbij je met respect omgaat met de natuur. Je gebruikt wat deze te bieden heeft en geeft er ook weer wat voor terug. Het lijkt enigszins op survival, met als grote verschil dat je bij survival zorgt dat je overleeft in de wildernis. Bij bushcraft kies je bewust voor een primitief verblijf in de wildernis, voor korte of lange periodes. Bushcraft is een sterk groeiende vorm van natuurbeleving! Veel mensen willen graag back-to-basic om weer rust en ontspanning terug te vinden in hun drukke bestaan.

Doordat Bushcraftshop, naast het standaard assortiment, een flink aantal bijzondere merken en artikelen levert, zijn we uniek in de Nederlandse en Belgische outdoor markt!

Onder onze klanten staat Bushcraftshop bekend om de zeer klantvriendelijke service, snelle reactietijd op berichten en snelle afhandeling van orders en retouren. Klantenservice en snelheid zijn voor ons zeer belangrijk! Daarnaast biedt de webshop een full responsive design, dus ook bruikbaar op alle mobiele apparaten, een zeer ruime keuze aan de populaire betaalmethodes (iDeal, Creditcards, PayPal, Afterpay, Bankoverschrijving etc.) en betrouwbare verzending met PostNL. Bushcraftshop scoort een 5 sterren (cijfer 9,met een 9,6 op Trustpilot en staat op de 1e plaats in twee shopcategorieën en krijgt dus een hoge waardering van haar klanten.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl