Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Diensten en producten Intens Wonen

 

INTENS WONEN
Intens Wonen is een woonwinkel gevestigd in Hilvarenbeek voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Online en Offline...

Kopen bij Intens Wonen is veilig, eenvoudig en zonder risico. Als de artikelen je niet bevallen kun je ze tot 30 dagen na de levering terugzenden door het herroepingsrecht. Ook hebben wij een `laagste-prijs-garantie`, waardoor je nooit teveel betaald voor jouw mooie meubels, lampen, woonaccessoires en dergelijke.

De grote voordelen van Intens Wonen
1. Laagste prijs garantie
Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een `concullega` over het hoofd zien. Daarom is er de Intens Wonen laagste prijs prijsgarantie. Dankzij deze prijsgarantie weet u zeker dat je nooit te veel betaalt. Want zie je het product van jouw keuze of je aankoop bij een van onze `concullegas` toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan of betalen wij u het prijsverschil terug, zelfs tot twee weken na aankoop.

2. 14 dagen `niet goed, geld terug` garantie
Bij ons heb je recht om 14 dagen te beoordelen of het product wel echt aan je verwachting voldoet. Past het wel in jouw interieur, geeft het de juiste warmte of sfeer wat je voor ogen had?! Zo niet, kun je het binnen 30 dagen terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

3. Gratis levering aan huis
Bij Intens Wonen doen we niet aan verzendkosten wanneer uw orderbedrag meer dan €25,- is. Ook neemt onze meubeltransporteur altijd persoonlijk contact op om een leveringstijdstip uit te kiezen welke u uitkomt. Niet meer zelf een vrachtwagen regelen, tillen en pakken, maar makkelijk bestellen vanuit je eigen huis.

4. Uitgebreid assortiment
We hebben een uitgebreid assortiment op de site staan welke we elke dag weer aanvullen zodat iedereen zijn smaak kan vinden en gemakkelijk thuisbezorgt krijgt.

 


Uitgebreide informatie

 
 
 

© 2023 AlleBedrijvenOnline.nl