Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Bedrijfsprofiel Leen Bakker BV

 

Over Leen Bakker

Onze vaste klanten weten het allang: Leen Bakker betekent gemak. En kwaliteit voor een lage prijs. Maar het betekent nog meer. Zo staan we voor moderne interieurs, hebben we oog voor mens en milieu en zijn we een aantrekkelijke werkgever.

Waar staan we voor

Leen Bakker staat voor gemak. Met ruim 100 winkels in Nederland en bijna 60 winkels in België is er altijd wel een filiaal bij u in de buurt. Daar kiest u uit een breed assortiment artikelen. Voor elke smaak en elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.

Vind gemakkelijk wat u zoekt

De laatste trends en de leukste woonideeën vindt u gemakkelijk. Of u nu alleen uw woonkamer fraai wilt decoreren of uw hele huis opnieuw inrichten. Ons assortiment is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd: kasten bij kasten, tafels bij tafels en vloerkleden bij vloerkleden.

Uitgebreide service

Profiteer van onze dienstverlening in de winkels én daarbuiten. Laat uw gordijnen op maat maken of uw vloerbedekking bij u thuis leggen. En uw aankopen bezorgen we snel en voordelig bij u thuis.

Gecertificeerd hardhout

Leen Bakker staat voor duurzaamheid. Daarom is de gehele collectie hardhouten tuinmeubelen gemaakt van FSC hout uit verantwoord beheerde bossen.

Milieuvriendelijk werken

In onze winkels en kantoren en bij de productie en distributie houden we rekening met het milieu. Waar mogelijk kiezen we voor alternatieven die het milieu minder belasten.

 


Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl