Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Avans+

 

Ga naar de website van Avans+!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 20097716
Adres
Straat: Heerbaan 14-40
Postcode, Plaats: 4817 NL, Breda
Provincie en gemeente: Noord Brabant, Breda
Telefoon: 0900-1101010
Fax: 076-5288805
Beschrijving
Korte beschrijving:
Avans+ is gericht op de toekomst. Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen.
Top producten
€ 6575.00
Doelgroep je hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. daarnaast beschik je over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. je bent minimaal op tactisch niveau binnen jouw organisatie werkzaam en wordt door jouw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. jouw functie is bijvoorbeeld hr manager, senior hr adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant bij beleid rondom reorganisaties, fusies. een persoonlijk intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure. werkvorm je doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die je als ondernemende hr professional versterken. je bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. elke module van een masterclass sluit je af met een individuele opdracht, gericht op jouw eigen werkomgeving. daarnaast zetten wij jou tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. je gaat in groepsverband een hr probleem aanpakken bij een, voor jou onbekende, organisatie. deze organisatie is een bedrijf waar een van jouw mededeelnemers werkzaam is. je neemt een kijkje in de keuken van jouw collega deelnemer en vice versa. uiteindelijk lever je naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. dit plan moet je tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. je kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. de impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt. het resultaat van het project wordt daadwerkelijk effectief geïmplementeerd. resultaat je kunt bij belangrijke strategische beslissingen de invloed van het human capital aantoonbaar bepalen. daarbij kun je nieuwe inzichten op het terrein van actuele hr thema's direct toepassen. jouw vernieuwde hr visie draagt bij aan een succesvol hr beleid dat nog meer zijn toegevoegde waarde laat zien bij de implementatie van strategische veranderingen binnen jouw organisatie. jouw persoonlijke vaardigheden hebben zich versterkt en je kunt invloed uitoefenen binnen het politieke speelveld waarin je je bevindt.

Doelgroep je hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. daarnaast beschik je over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. je bent minimaal op tactisch niveau binnen jouw organisatie werkzaam en wordt door jouw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. jouw functie ...
€ 2450.00
Module bim awareness and fundamentals je bent betrokken bij bim projecten en je realiseert zich dat dit een andere manier van werken vraagt. je hebt de ambitie om niet meer traditioneel te ontwerpen maar integraal virtueel te bouwen samen met andere disciplines. je wilt zich oriënteren op de basisprincipes van bim. doelgroep je hebt een relevante opleiding afgerond, gericht op bijvoorbeeld architectuur, bouwkunde, installatietechniek, infratechniek, beheer en onderhoud of assetmanagement. je beschikt al over relevante werkervaring vanuit jouw eigen discipline en heeft enige ervaring in een bim project. daarbij heb je enige ervaring met modelbeheer of modelleren. je werkt bij een bedrijf of aan een project waar je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. met elke deelnemer vindt een intake en/of adviesgesprek plaats. indien je na de module bim awareness and fundamentals enthousiast bent en ook de module bim advanced wilt volgen, dien je er rekening te houden met specifieke toelatingseisen. meer informatie hierover vind je op onze website bij de module bim advanced. werkvorm je gaat onder leiding van een docententeam, dat bestaat uit experts uit het werkveld, samen met andere deelnemers interactief leren over de theorie en de praktijk van bim. de opleiding wordt continu vernieuwd omdat deze meebeweegt met de actuele marktontwikkelingen. avans doet haar uiterste best om de groepssamenstelling zo divers mogelijk te laten zijn, maar kan een optimale groepssamenstelling waarbij elk type stakeholder is vertegenwoordigd niet garanderen. tip: schrijf je in samen met bouwteamleden uit andere disciplines. resultaat na het volgen van de opleiding bim awareness and fundamentals wee je wat het begrip bim inhoudt en wat de toepassing ervan betekent voor het totale bouwproces zowel op bedrijfs als projectniveau. niet alleen vanuit het oogpunt van de opdrachtnemer maar ook vanuit de opdrachtgever en eindgebruiker. tevens beschik je over de basisvaardigheden om te starten met bim in jouw eigen organisatie of project.

Module bim awareness and fundamentals je bent betrokken bij bim projecten en je realiseert zich dat dit een andere manier van werken vraagt. je hebt de ambitie om niet meer traditioneel te ontwerpen maar integraal virtueel te bouwen samen met andere disciplines. je wilt zich oriënteren op de ...
Je bent een laboratoriummedewerker, kwaliteitsmanager, hoofdanalist of laboratoriummanager. je wilt meer weten over achtergronden en de praktische aspecten van de iso/iec 17025. je interesse ligt bij kwaliteitseisen.

Je bent een laboratoriummedewerker, kwaliteitsmanager, hoofdanalist of laboratoriummanager. je wilt meer weten over achtergronden en de praktische aspecten van de iso/iec 17025. je interesse ligt bij kwaliteitseisen.
€ 5495.00
Wil je als afgestudeerde bachelor of master graag als (assistent )accountant in het mkb of als (assistent) controller gaan werken? maar mis je de vakkennis, omdat je een niet financiële opleiding hebt gedaan? dan biedt de postbacheloropleiding schakelprogramma accountancy, finance en control je vanaf de eerste dag de benodigde vakkennis, zodat je direct als financial aan de slag kunt. deze opleiding duurt één jaar. om toegelaten te kunnen worden tot onze accountancyopleiding (verkort schakelprogramma oriëntatie mkb) stel je in deze periode een praktijkportfolio in samenspraak met de opleidingsmanager samen. steeds meer mkb ondernemers verwachten dat hun accountant of controller als adviseur naast hun gaan staan. nieuwe technologieën maken het mogelijk dat de ondernemer snel beschikt over de cijfers. de moderne accountant mkb adviseur of controller is de persoon die samen met de ondernemer op basis van de cijfers toekomstplannen maakt. dat betekent dat je als accountant mkb adviseur of controller niet alleen moet beschikken over vakkennis om de cijfers te interpreteren, maar vooral ook over vaardigheden om met de ondernemer het gesprek te voeren. door het behalen van je bachelor of wo opleiding heb je deze algemene vaardigheden ontwikkelt. en dat maakt dat je, ondanks een niet gerichte vooropleiding, voor accountantskantoren en organisaties een potentieel aantrekkelijke financial bent. doelgroep je hebt een afgeronde bachelor of wo opleiding in een niet financiële richting. en je wil graag als gecertificeerd accountant aa (mkb adviseur) bij een accountantskantoor of als assistent controller gaan werken. voor een meer optimale integratie tussen de theorie en praktijk is het hebben van een relevante werkplek een pré. werkvorm in deze opleiding staat kennisoverdracht, gebaseerd op de standaard literatuur, centraal. daar waar mogelijk wordt aan deelnemers gevraagd om ervaringen uit de eigen praktijk als casuïstiek in te brengen in de opleiding. de docenten zullen er voor zorgen dat de dagelijkse praktijk in de bijeenkomsten wordt geïntegreerd. resultaat met het diploma schakelprogramma accountancy, finance en control, in combinatie met uw eerder behaalde hbo of master getuigschrift, verbreed je je kansen op de arbeidsmarkt. je hebt basiskennis verkregen op het niveau van de bacheloropleiding finance & control (voorheen bedrijfseconomie), waardoor je er qua kennis een bachelor getuigschrift bij heeft. met het behalen van je eerste bachelor of wo opleiding heb je voldoende vaardigheden ontwikkelt, waaronder onderzoekend vermogen. in combinatie met het diploma schakelprogramma accountancy, finance en control ben je een volwaardige financiële professional.  

Wil je als afgestudeerde bachelor of master graag als (assistent )accountant in het mkb of als (assistent) controller gaan werken? maar mis je de vakkennis, omdat je een niet financiële opleiding hebt gedaan? dan biedt de postbacheloropleiding schakelprogramma accountancy, finance en control je vanaf de ...
 

Uitgebreide informatie

 
 • Bedrijfsindex
 • Email
 • Download vCard
 • Voeg toe aan TomTom
 • Routeplanner
 • Bookmark
 • Printen
 • Bekijk op de kaart
 • Producten bekijken van Avans+ Producten bekijken
 • Vestigingen van Avans+ Vestigingen
 • Bedrijfsprofiel van Avans+ Bedrijfsprofiel
 • Diensten en producten van Avans+ Diensten en producten bekijken
 • Aanbiedingen van Avans+ Aanbiedingen
 • Persberichten van Avans+ Persberichten
 • Vacatures van Avans+ Vacatures
 • Youtube commercial van Avans+ Youtube commercial
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
16
 
 

© 2020 AlleBedrijvenOnline.nl