Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Waarom adverteren bij Alle Bedrijven Online?

 

Valt uw bedrijf wel genoeg op tussen alle andere bedrijven die op het internet staan?
Betaalt u niet veel teveel voor advertenties in kranten en tijdschriften die maar een keer gepubliceerd worden en niet het hele jaar door?
Wordt uw website wel goed gevonden / bekeken door potentiële klanten?


Op AlleBedrijvenOnline.nl vindt iedereen snel en eenvoudig uitgebreide bedrijfsinformatie over bedrijven en organisaties.

Kortom; veel overzichten, en dat maakt AlleBedrijvenOnline.nl een duidelijke en overzichtelijke bedrijvengids die veel meer te bieden heeft, voor iedereen betaalbaar is én zelf te beheren, alle wijzigingen staan meteen online!
 
Hieronder treft u in een overzicht aan van de verschillen tussen een gratis (met reclame van andere bedrijven) en een uitgebreide vermelding (zonder reclame van andere bedrijven).

 

Voordelen
Gratis vermelding
Uitgebreide vermelding*
Vermelding op AlleBedrijvenOnline.nl

Korte omschrijving

Bedrijfslogo

Bedrijfsprofiel

Afbeeldingen toevoegen

Overzicht diensten en producten

Overzicht aanbiedingen

Overzicht vacatures

Overzicht persberichten

Overzicht vestigingen**

Trefwoorden beheren

Met voorrang getoond

 
Uitgebreide vermelding gratis voor starters!
*
Een uitgebreide vermelding is gratis (uitgezonderd seksgerelateerde ondernemingen) voor starters (<1 jaar ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel) voor de maximale periode van 6 maanden.

Adverteren tegen een laag tarief!
Alle Bedrijven Online biedt alle bedrijven en organisaties de mogelijkheid om tegen een zeer laag tarief online te adverteren. U betaalt slechts € 249,- excl. BTW per jaar voor een uitgebreide vermelding met alle voordelen die erbij horen.

Al uw vestgingen vermeld op AlleBedrijvenOnline.nl
**
Een overzicht van de vestigingen is mogelijk tegen een meerprijs, een uitgebreide vermelding in combinatie met een overzicht van de vestigingen kost € 449,- excl. BTW per jaar, hiermee bereikt u dat uw bedrijf of organisatie landelijk (in de opgegeven plaatsen) gevonden wordt, deze dienst is ook afzonderlijk aan te vragen tegen een prijs van € 199,- excl. BTW per jaar.

Onze doelstelling
AlleBedrijvenOnline.nl zal actief blijven in het ontwikkelen van nieuwe, op de toekomst gerichte, diensten waarmee bedrijven en bezoekers elkaar steeds beter zullen vinden.
 
Gerichte, solide en transparante marketing zijn onze kernwoorden en dit manifesteert zich in vaste tarieven voor duidelijke en voor iedereen toegankelijke diensten.
 

Alle Bedrijven Online accepteert geen aanmeldingen gedaan door derden! (webdesigners, linkbuilding specialisten, reclamebureaus, etc.)
Indien er een e-mail adres opgegeven wordt dat niet correspondeert met de website van het aangemelde bedrijf, dan zal de aanmelding automatisch afgekeurd worden.
 

 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl