Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

iGarden

 

Ga naar de website van iGarden!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 53366794
Adres
Straat: Weg naar Bakel 4
Postcode, Plaats: 5709 JA, Helmond
Provincie en gemeente: Noord Brabant, Helmond
Telefoon: 0492-345540
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
iGarden houdt zich bezig met de productie, verkoop en/of montage van tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, enz.
Top producten
Samenstelling van de biohort tuinkast 90 donkergroen enkele deur met draaigreep cilinderslot (incl. ...
€ 499.00
Samenstelling van de biohort tuinkast 90 donkergroen enkele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, harken, tuinslangen etc. schroeven en bouten voor de bodembevestiging de kleur van de binnenzijde is grijswit deuropening: 65 x 170 cm (b x h) montage door eigen monteurs behoort tot de mogelijkheden. n.b: momenteel hebben wij een showmodel uit deze serie in onze showroom staan. u bent van harte welkom om deze te komen bezichtigen. ook geven wij u graag verdere informatie en advies. u kunt het beste vooraf contact met ons opnemen zodat er een medewerker voor u ter beschikking is. voordelen van de biohort tuinkast 90 donkergroen beste kwaliteit, robuuste constructie 20 jaar garantie levenslang onderhoudsvrij vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel goede doorluchting, regenwaterdicht schroefverbindingen en scharnieren van roestvrij staal omvangrijke basis uitrusting eenvoudige montage aan de hand van montagehandleiding met foto's deze biohort tuinkast is gegarandeerd levenslang onderhoudsvrij en biedt voldoende ruimte voor al uw tuinspullen en gereedschap. de biohort tuinkast is gemaakt van vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal en heeft een dubbele wandsterkte ten opzichte van vergelijkbare modellen. deze stalen tuinkast wordt geleverd mét 20 jaar garantie tegen roestvorming! werken in de tuin is ontspannend, mits u uw gereedschappen overzichtelijk en netjes heeft opgeborgen. met de biohort tuinkast heeft u alles netjes geordend. de tuinkast heeft een veelzijdig schapsysteem, gereedschapshouders en een geïntegreerd opbergsysteem. zo heeft u steeds alles voor handen! de stabiele afwerking uit hoogwaardig staal en de vergrendeling met draaigreep cilinderslot beschermen tegen wind, weer en ongewenst bezoek. door het rustige design past de tuinkast harmonisch in uw tuin.de stalen tuinkast van biohort heeft een hoge stabiliteit en een draagkracht van 150 kilo per m2. hij is dus bijvoorbeeld prima bestand tegen een dikke laag sneeuw in de winter. de tuinkast wordt geleverd met een draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel. alle schroefverbindingen en scharnieren zijn van roestvrij staal. de biohort tuinkast wordt compleet geleverd met een schapset met staanders, vier gereedschaphouders en een opbergsysteem aan de binnenzijde van de deur.de schroeven en bouten voor de bevestiging aan de bodem worden standaard ook meegeleverd. de montage is bijzonder eenvoudig door de duidelijke montagehandleiding met foto's.

Samenstelling van de biohort tuinkast 90 donkergroen enkele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, ...Samenstelling van de biohort tuinkast 150 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. ...
€ 759.00
Samenstelling van de biohort tuinkast 150 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, harken, tuinslangen etc. schroeven en bouten voor de bodembevestiging de kleur van de binnenzijde is grijswit deuropening: 135 x 170 cm (b x h) montage door eigen monteurs behoort tot de mogelijkheden. n.b: momenteel hebben wij een showmodel uit deze serie in onze showroom staan. u bent van harte welkom om deze te komen bezichtigen. ook geven wij u graag verdere informatie en advies. u kunt het beste vooraf contact met ons opnemen zodat er een medewerker voor u ter beschikking is. voordelen van de biohort tuinkast 150 donkergroen beste kwaliteit, robuuste constructie 20 jaar garantie levenslang onderhoudsvrij vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel goede doorluchting, regenwaterdicht schroefverbindingen en scharnieren van roestvrij staal omvangrijke basis uitrusting eenvoudige montage aan de hand van montagehandleiding met foto's deze biohort tuinkast is gegarandeerd levenslang onderhoudsvrij en biedt voldoende ruimte voor al uw tuinspullen en gereedschap. de biohort tuinkast is gemaakt van vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal en heeft een dubbele wandsterkte ten opzichte van vergelijkbare modellen. deze stalen tuinkast wordt geleverd mét 20 jaar garantie tegen roestvorming! werken in de tuin is ontspannend, mits u uw gereedschappen overzichtelijk en netjes heeft opgeborgen. met de biohort tuinkast heeft u alles netjes geordend. de tuinkast heeft een veelzijdig schapsysteem, gereedschapshouders en een geïntegreerd opbergsysteem. zo heeft u steeds alles voor handen! de stabiele afwerking uit hoogwaardig staal en de vergrendeling met draaigreep cilinderslot beschermen tegen wind, weer en ongewenst bezoek. door het rustige design past de tuinkast harmonisch in uw tuin.de stalen tuinkast van biohort heeft een hoge stabiliteit en een draagkracht van 150 kilo per m2. hij is dus bijvoorbeeld prima bestand tegen een dikke laag sneeuw in de winter. de tuinkast wordt geleverd met een draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel. alle schroefverbindingen en scharnieren zijn van roestvrij staal. de biohort tuinkast wordt compleet geleverd met een schapset met staanders, vier gereedschaphouders en een opbergsysteem aan de binnenzijde van de deur.de schroeven en bouten voor de bevestiging aan de bodem worden standaard ook meegeleverd. de montage is bijzonder eenvoudig door de duidelijke montagehandleiding met foto's.

Samenstelling van de biohort tuinkast 150 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, ...Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. ...
€ 979.00
Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, harken, tuinslangen etc. schroeven en bouten voor de bodembevestiging de kleur van de binnenzijde is grijswit deuropening: 135 x 170 cm (b x h) montage door eigen monteurs behoort tot de mogelijkheden. n.b: momenteel hebben wij een showmodel uit deze serie in onze showroom staan. u bent van harte welkom om deze te komen bezichtigen. ook geven wij u graag verdere informatie en advies. u kunt het beste vooraf contact met ons opnemen zodat er een medewerker voor u ter beschikking is. voordelen van de biohort tuinkast 230 donkergroen beste kwaliteit, robuuste constructie 20 jaar garantie levenslang onderhoudsvrij vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel goede doorluchting, regenwaterdicht schroefverbindingen en scharnieren van roestvrij staal omvangrijke basis uitrusting eenvoudige montage aan de hand van montagehandleiding met foto's deze biohort tuinkast is gegarandeerd levenslang onderhoudsvrij en biedt voldoende ruimte voor al uw tuinspullen en gereedschap. de biohort tuinkast is gemaakt van vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal en heeft een dubbele wandsterkte ten opzichte van vergelijkbare modellen. deze stalen tuinkast wordt geleverd mét 20 jaar garantie tegen roestvorming!werken in de tuin is ontspannend, mits u uw gereedschappen overzichtelijk en netjes heeft opgeborgen. met de biohort tuinkast heeft u alles netjes geordend. de tuinkast heeft een veelzijdig schapsysteem, gereedschapshouders en een geïntegreerd opbergsysteem. zo heeft u steeds alles voor handen! de stabiele afwerking uit hoogwaardig staal en de vergrendeling met draaigreep cilinderslot beschermen tegen wind, weer en ongewenst bezoek. door het rustige design past de tuinkast harmonisch in uw tuin.de stalen tuinkast van biohort heeft een hoge stabiliteit en een draagkracht van 150 kilo per m2. hij is dus bijvoorbeeld prima bestand tegen een dikke laag sneeuw in de winter. de tuinkast wordt geleverd met een draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel. alle schroefverbindingen en scharnieren zijn van roestvrij staal. de biohort tuinkast wordt compleet geleverd met een schapset met staanders, vier gereedschaphouders en een opbergsysteem aan de binnenzijde van de deur.de schroeven en bouten voor de bevestiging aan de bodem worden standaard ook meegeleverd. de montage is bijzonder eenvoudig door de duidelijke montagehandleiding met foto's.

Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergroen dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, ...Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergrijs metallic dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl....
€ 979.00
Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergrijs metallic dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van spades, harken, tuinslangen etc. schroeven en bouten voor de bodembevestiging de kleur van de binnenzijde is grijswit deuropening: 135 x 170 cm (b x h) montage door eigen monteurs behoort tot de mogelijkheden. n.b: momenteel hebben wij een showmodel uit deze serie in onze showroom staan. u bent van harte welkom om deze te komen bezichtigen. ook geven wij u graag verdere informatie en advies. u kunt het beste vooraf contact met ons opnemen zodat er een medewerker voor u ter beschikking is. voordelen van de biohort tuinkast 230 donkergrijs metallic beste kwaliteit, robuuste constructie 20 jaar garantie levenslang onderhoudsvrij vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel goede doorluchting, regenwaterdicht schroefverbindingen en scharnieren van roestvrij staal omvangrijke basis uitrusting eenvoudige montage aan de hand van montagehandleiding met foto's deze biohort tuinkast is gegarandeerd levenslang onderhoudsvrij en biedt voldoende ruimte voor al uw tuinspullen en gereedschap. de biohort tuinkast is gemaakt van vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal en heeft een dubbele wandsterkte ten opzichte van vergelijkbare modellen. deze stalen tuinkast wordt geleverd mét 20 jaar garantie tegen roestvorming!werken in de tuin is ontspannend, mits u uw gereedschappen overzichtelijk en netjes heeft opgeborgen. met de biohort tuinkast heeft u alles netjes geordend. de tuinkast heeft een veelzijdig schapsysteem, gereedschapshouders en een geïntegreerd opbergsysteem. zo heeft u steeds alles voor handen! de stabiele afwerking uit hoogwaardig staal en de vergrendeling met draaigreep cilinderslot beschermen tegen wind, weer en ongewenst bezoek. door het rustige design past de tuinkast harmonisch in uw tuin.de stalen tuinkast van biohort heeft een hoge stabiliteit en een draagkracht van 150 kilo per m2. hij is dus bijvoorbeeld prima bestand tegen een dikke laag sneeuw in de winter. de tuinkast wordt geleverd met een draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel. alle schroefverbindingen en scharnieren zijn van roestvrij staal. de biohort tuinkast wordt compleet geleverd met een schapset met staanders, vier gereedschaphouders en een opbergsysteem aan de binnenzijde van de deur.de schroeven en bouten voor de bevestiging aan de bodem worden standaard ook meegeleverd. de montage is bijzonder eenvoudig door de duidelijke montagehandleiding met foto's.

Samenstelling van de biohort tuinkast 230 donkergrijs metallic dubbele deur met draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) ophangsysteem aan de binnenkant van de deur met 6 ophanghaken schappenset bestaande uit: 2 schappen (diepte: 24,5 cm) en 2 schapstaanders 4 gereedschapshouders voor het ophangen van ... 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
53
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl