Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Dutch Garden

 

Ga naar de website van Dutch Garden!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 64956164
Adres
Straat: Amsterdamsestraatweg 7B1
Postcode, Plaats: 1411 AW, Naarden
Provincie en gemeente: Noord Holland, Gooise Meren
Telefoon: 035-6952934
Fax:
Beschrijving
Korte beschrijving:
Dutch Garden is een van de grotere leveranciers op het gebied van teakhouten tuinmeubelen.
Top producten
De delgado salontafel is een strakke moderne salontafel met een antraciet gepoedercoat aluminium frame en ...
€ 369
De delgado salontafel is een strakke moderne salontafel met een antraciet gepoedercoat aluminium frame en lichtgewicht betonnen tafelblad.

De delgado salontafel is een strakke moderne salontafel met een antraciet gepoedercoat aluminium frame en lichtgewicht betonnen tafelblad.De porto 1  zits module is gemaakt van a kwaliteit teakhout. deze module is een onderdeel van de porto lounge ...
€ 829
De porto 1 zits module is gemaakt van a kwaliteit teakhout. deze module is een onderdeel van de porto lounge diningset die modulair is waardoor je de set kan opstellen zo als je wil. kies hierbij jouw eigen kussenkleur en jouw unieke set is compleet.

De porto 1 zits module is gemaakt van a kwaliteit teakhout. deze module is een onderdeel van de porto lounge diningset die modulair is waardoor je de set kan opstellen zo als je wil. kies hierbij jouw eigen kussenkleur en jouw unieke set is compleet.De elegante norden tuinstoel van het merk wolfwood is volledig gemaakt van a kwaliteit teakhout. de ronde ...
€ 579
De elegante norden tuinstoel van het merk wolfwood is volledig gemaakt van a kwaliteit teakhout. de ronde leuningen en afgeronde stoelpoten maken de norden tuinstoel een plaatje om te zien. daarbij is de stoel zeer duurzaam en biedt een hoog zitcomfort.

De elegante norden tuinstoel van het merk wolfwood is volledig gemaakt van a kwaliteit teakhout. de ronde leuningen en afgeronde stoelpoten maken de norden tuinstoel een plaatje om te zien. daarbij is de stoel zeer duurzaam en biedt een hoog zitcomfort.De paon barkruk van het deense merk houe is een plaatje om te zien. de hoge barkruk is vervaardigd van ...
€ 219
De paon barkruk van het deense merk houe is een plaatje om te zien. de hoge barkruk is vervaardigd van gepoedercoat metaal en goede kwaliteit bamboe. niet meer ouderwets staan aan de buitenbar, maar eersteklas comfortabel zitten.

De paon barkruk van het deense merk houe is een plaatje om te zien. de hoge barkruk is vervaardigd van gepoedercoat metaal en goede kwaliteit bamboe. niet meer ouderwets staan aan de buitenbar, maar eersteklas comfortabel zitten. 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
53
 
 

© 2021 AlleBedrijvenOnline.nl