Alle Bedrijven Online maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website gaat u hier mee accoord.
Meer informatie | Sluiten
 
Wat zoekt u ?
 
Voer een zoekterm in
 
Waar wilt u zoeken ?
 
Een plaats, gemeente of provincie
 


Welk product zoekt u ?
 
Voer uw zoekterm(en) in
 
 

Familie filter

Inschakelen Uitschakelen
 
Rubrieken index: 2  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 

Trendmax.nl

 

Ga naar de website van Trendmax.nl!

Internet
Website:
Email:
KVK nummer: 37086028
Adres
Straat: Foxtrot 16
Postcode, Plaats: 1704 EH, Heerhugowaard
Provincie en gemeente: Noord Holland, Heerhugowaard
Telefoon: 072-5646576
Fax: 072-5617830
Beschrijving
Korte beschrijving:
Het online warenhuis Trendmax.nl staat vol met producten voor jong en oud.
Top producten
Een broekhanger/cliphanger, met verstelbare clips. de kledinghanger is geschikt voor 4 broeken en/of rokken, ...
€ 7.99
Een broekhanger/cliphanger, met verstelbare clips. de kledinghanger is geschikt voor 4 broeken en/of rokken, maar u kunt ook hangers loshalen. de clips zijn gemaakt van hoogwaardig verchroomd metaal met siliconen en de haak is draaibaar.aantal: 1 stuks. afmeting: ca. 32 x 36 cm. materiaal: metaal/siliconen.zeller huis/wonen benodigdheden kledingkast kledinghangers voor broeken en rokken.

Een broekhanger/cliphanger, met verstelbare clips. de kledinghanger is geschikt voor 4 broeken en/of rokken, maar u kunt ook hangers loshalen. de clips zijn gemaakt van hoogwaardig verchroomd metaal met siliconen en de haak is draaibaar.aantal: 1 stuks. afmeting: ca. 32 x 36 cm. materiaal: metaal/siliconen....Decoratie boomschijf, gemaakt van hout van de anna paulowna boom. de schijf is bijvoorbeeld te gebruiken als ...
€ 6.99
Decoratie boomschijf, gemaakt van hout van de anna paulowna boom. de schijf is bijvoorbeeld te gebruiken als kaarsenplateau, of gewoon ter decoratie met wat leuks erop. diameter: ca. 23 28 cm. hoogte: ca. 4 cm. het betreft een natuurproduct, deze kan wat afwijken van de getoonde foto. woondecoratie/woonaccessoires boomschijven/boomstamschijven.

Decoratie boomschijf, gemaakt van hout van de anna paulowna boom. de schijf is bijvoorbeeld te gebruiken als kaarsenplateau, of gewoon ter decoratie met wat leuks erop. diameter: ca. 23 28 cm. hoogte: ca. 4 cm. het betreft een natuurproduct, deze kan wat afwijken van de getoonde foto. woondecoratie/...Speelgoed machinegeweer verkleed wapens. machinegeweer met een zoeker in het zwart. afmeting: 35,5 cm. ...
€ 3.50
Speelgoed machinegeweer verkleed wapens. machinegeweer met een zoeker in het zwart. afmeting: 35,5 cm. materiaal: kunststof. maak uw agent, militair of boeven kostuum compleet met dit nepwapen. verkleed speelgoed wapens voor soldaten.

Speelgoed machinegeweer verkleed wapens. machinegeweer met een zoeker in het zwart. afmeting: 35,5 cm. materiaal: kunststof. maak uw agent, militair of boeven kostuum compleet met dit nepwapen. verkleed speelgoed wapens voor soldaten.Pluche papegaaien knuffeltje groen/geel met kraalogen. hoogte: 24 cm.
€ 11.99
Pluche papegaaien knuffeltje groen/geel met kraalogen. hoogte: 24 cm.

Pluche papegaaien knuffeltje groen/geel met kraalogen. hoogte: 24 cm. 

Uitgebreide informatie

 
 
Zoek een product binnen dit bedrijf

 
387
 
 

© 2022 AlleBedrijvenOnline.nl